שאלה על בישול קלחי תירס
שלום רב ושבוע טוב כשאני קונה בסופר קלחי תירס-אלו שארוזים חמש בקלקר עם הקליפה הירוקה האם צריך קודם להרתיח מים, להמליח, ואז לשים את הקלחים או שיש סדר פעולות אחר בבישול התירס? האם כדאי לבשל אותם עם הקליפה ולהסיר אותה אחרי הבישול ? או לפני הבישול לשטוף להסיר הקליפה והשערות האלו של התירס ואז לזרוק למים רותחים? אשמח לקבל טיפים לבישול נכון וגם מהיר של תירס. וכמה זמן בערך לוקח לתירס? וברגע שהוא מוכן חייבים להוציא מיד מהמים או אפשר להשאיר ולשלוף כשרעבים? תודה מראש לכולם
שלום רב ושבוע טוב כשאני קונה בסופר קלחי תירס-אלו שארוזים חמש בקלקר עם הקליפה הירוקה האם צריך קודם להרתיח מים, להמליח, ואז לשים את הקלחים או שיש סדר פעולות אחר בבישול התירס? האם כדאי לבשל אותם עם הקליפה ולהסיר אותה אחרי הבישול ? או לפני הבישול לשטוף להסיר הקליפה והשערות האלו של התירס ואז לזרוק למים רותחים? אשמח לקבל טיפים לבישול נכון וגם מהיר של תירס. וכמה זמן בערך לוקח לתירס? וברגע שהוא מוכן חייבים להוציא מיד מהמים או אפשר להשאיר ולשלוף כשרעבים? תודה מראש לכולם