שאלה על בישול קלחי תירס

הילית111

New member
שאלה על בישול קלחי תירס

שלום רב ושבוע טוב כשאני קונה בסופר קלחי תירס-אלו שארוזים חמש בקלקר עם הקליפה הירוקה האם צריך קודם להרתיח מים, להמליח, ואז לשים את הקלחים או שיש סדר פעולות אחר בבישול התירס? האם כדאי לבשל אותם עם הקליפה ולהסיר אותה אחרי הבישול ? או לפני הבישול לשטוף להסיר הקליפה והשערות האלו של התירס ואז לזרוק למים רותחים? אשמח לקבל טיפים לבישול נכון וגם מהיר של תירס. וכמה זמן בערך לוקח לתירס? וברגע שהוא מוכן חייבים להוציא מיד מהמים או אפשר להשאיר ולשלוף כשרעבים? תודה מראש לכולם
 
בישול קלחי תירס

תודה על השאלה שאני מבשל קלחי תירס אני 1. קודם מרתיח את המים והמלח מבשל את התירס עם הקליפה משתדל לא להשאיר את התירס במים לאחר תום הבישול מבשל בישול קצר בתיאבון רני
 
למעלה