שאלה על בכי...

שמופית

New member
שאלה על בכי...

אני לא יודעת מה קרה ליהלי... בזמן האחרון היא מתבכיינת על כל פיפס - מכה ביד, מכה בראש, מכה ברגל ומילא אם היא היתה מקבלת מכה... אבל אני מדברת על סתם שיפשוף עם הקיר... נגיעה קטנטונת... כל דבר מוציא ממנה בכי תמרורים והיום היא הגדילה לעשות - נסענו באוטו ופתאום היא מתחילה להתבכיין לי: "עומר מכה יהלי בראש" ותבינו שהיא לא ראתה את עומר כבר שבועיים !!!! קצת רקע - היא בת שנתיים. אבא במילואים. היא איתי בבית בחופשה מהגן. מה אתן אומרות ? יש קשר בין הדברים ? קשור לגיל ? מישהי נתקלה בתופעת הבכי המעצבן הזה ? (ולא תגידו שהיא מחפשת תשומת לב, כי אני איתה בבית כבר שבועיים ועושה איתה כיף כל יום
) וצחוק קטן לסיום: סיפרתי לבעלי על ההתבכינויות שלה כשהוא חזר לחופשה: אני: אז מה אתה אומר ? איך נראה לך אפשר לפתור את זה ? הבעל: לעשות לה עוד אח. אני: יאללה... שתבכה...

lulyK

New member
אה, לגבי הלפתור את זה ../images/Emo3.gif

לא יודעת אם זה ממש פותר (זה לא...) אבל אני מתייחסת לזה כמו שהייתי מתייחסת לכל אדם אחר שמבואס/מדוכא: אמפתיה (ובמקרה של בני השנתיים גם תימלול: "אני רואה שיש לך מצב רוח מגעיל. בטח נורא מבאס להרגיש ככה").

swann

New member
גמצלינו זה קרה. וגם עבר... ושוב חזר

זה בא בתקופות וגמני מייחסת את זה לשלב בהתבגרות. נראה לי שבפעם הגדולה ההיא (קרוב יותר לגיל שנתיים, מתאים למה שקורה אצלכם), באיזהשהוא שלב התעלמנו והחלפנו נושא וזה עבר בהדרגה.

תזהרי, גם אמא של עומר גולשת כאן...

לפעמים... (וברצינות - אם זה עומר מהגן שלה אז אני מכירה אחד כזה שאמא שלו גלשה פה בעבר ואולי עדיין...)

למעלה