שאלה על בלינסון

שאלה על בלינסון

שלום, הבוקר גיליתי שנכנסתי לעוד מועדון, אז באתי לכאן, לקרוא, ללמוד, וגם לשאול שאלה: למישהו כאן יש מה להגיד על בי"ח בלינסון בתחום האונקולוגיה? שלחו אותנו לשם להתחיל את הבדיקות, ואני לא יודעת אם כדאי להשאר שם או לבקש העברה, ובכלל אני כולי מבולבלת ולא יודעת כלום עדיין...

מזי א

New member
בי"ח בלינסון

בבי"ח בלינסון עשיתי את " כל " הטיפול ניתוח כריתה ושחזור,טיפולים כימוטרפיים והקרנות, ועכשיו מעקב. המחלקה טובה והטיפול שלהם פשוט נפלא, תלוי איזה סוג של טיפול צריך יש שם את דר' רייזל- מומחית לסרטן שד שעברה לבלינסון מתל השומר, את דר' נוימן ( האחת והיחידה) מומחית באורולוגיה, ובמה לא ויש שם עוד מספר לא מבוטל של רופאים, שאין לי מושג מה שמם, כי אני מטופלת של דר' נוימן. אם זה קשור לשד, יש גם את פרידה, מתאמת שד, פשוט , נשמה טהורה. מצטערת לשמוע על "ההצטרפות " למועדון. כל טוב ורק בריאות

היי לך

ברוכה הבאה לפורום. אני מקווה שנוכל לעזור לך כאן קצת עם הבלבול ואולי עם עוד דברים. אני חסרת נסיון בעניין בלינסון אבל אולי אוכל לעזור בעתיד בשאלות אחרות. נשמח לשמוע ממך בכל עניין.
גלי

tsy

New member
מכירה את ההמטולוגיה בבלינסון וגם

עשיתי שם את ההקרנות. מחלקה נפלאה. טל

תודה תודה

תודה למזי, לציפורלילה ול-tsy על התגובות. בינתיים עוד לא יודעים מה מו מי ושולחים אותו (אבא של בעלי, וסליחה על ההטעיה, לא בכוונה) לכל מיני בדיקות. תודה על ההשתתפות. יש לי הרגשה שזה נכון מה שאומרים, שזו מחלה של אנשים טובים... בריאות וחיבוק.

למעלה