שאלה על בסקט קייס

veredyy

New member
שאלה על בסקט קייס

מצטערת על הבורות היום שמתי לב למילים של השיר - שאלה בסוף: Do you have the time to listen to me whine About nothing and everything all at once I am on oh those Melodramatic fools Neurotic to the bone no doubt about it Sometimes i give myself the creeps Sometimes my mind plays tricks on me It all keeps adding up I think I'm cracking up Am I just paranoid? I'm just stoned I went to a shrink To analyze my dreams She says it's lack of sex that's bringing me down I went to a whore He said my live's a bore And quit no whining cause it's bringing her down הלך לזונה ומאיפה "HE" הגיע? גם הפסיכולוגית וגם הזונה נקבות, לא? סליחה על הבורות...

helenas

New member
כן שמתי לב לזה...

אין לי מושג... אבל אחרי שסיפרתי לידיד שלי הוא השתכנע שבילי ג'ו הוא הומו....הוא לא.

whatascene

New member
אף אחד לא אומר שכל שרינק בעולם הוא

נקבה. בקשר לחלק על הזונה "HE said my life's a bore...cause i'm bringing HER down" עכשיו, הזונה הזאת יכולה פשוט להיות דראג או משו.. זה הכל

veredyy

New member
לגבי החלק הראשון של התשובה שלך

אף אחד לא אמר שכל שרינק בעולם זה נקבה אבל זה מה שכתוב בשיר כאילו דא! לגבי החלק השני , אני מקבלת את זה, יכול להיות באמת זה דראג או משהו כזה...

whatascene

New member
לא יודעת, השאלה הזאת מטופשת מהיסוד

כאילו זה בילי בילי בימי החשיש והסמים זה אמור להיות הגיוני?

WiseL

New member
לדעתי

כדי להדגיש שהוא היה במצב נפשי לא טוב. שהוא היה מבולבל ולא יודעת מה עוד.

BlueBeIl

New member
כן גם לדעתי

להדגיש שאין הגיון בשיר או משהו, זה סתם משהו פסיכופטי:)

מסכימה

אבל אח שלי משוכנע שזה אין סטד

sapirush1

New member
לפי מה שאני הבנתי

זה בכוונה ואם אני לא טועה גם מדגישים את הHE וSHE כי זה בשביל להראות שיש לו קצת בעיות בשכל

למעלה