שאלה על בעיה ביחסים

gedi2017

New member
שאלה על בעיה ביחסים

הי !
רציתי להתייעץ אתכם על משהו, סוג של בעיה ביחסים ביני לבין בת הזוג,
הכרתי אותה לפני חודשיים, והיא מקסימה והיחסים טובים והכל, ובאמת אף חשבתי להציע לה לעבור לשלב הבא של לעבור לגור ביחד עקב העובדה שהשכירות שלה בדיוק נגמרת עוד חודש וחצי. וגם היא חשבה את זה והכל באמת הולך מצויין.
הבעיה, אם אפשר לקרוא לזה בעיה, היא במהלך יחסי המין.
פשוט טוב אין דרך עדינה להגיד את זה אז אני פשוט אגיד את זה,
היא מאוד רחבה בשבילי.
אני בקושי מרגיש אותה.
אני יודע שיכול להיות שזה גם בעיה שלי, אבל היה לי חברות בעבר שהרגשתי אותם הרבה יותר ונהנתי מיחסי המין הרבה יותר.
יכול להיות שזה אומר שאני לא מתאים לה, יכול להיות שזה אומר שהיה לה בן זוג קודם עם איבר גדול זה לא רלוונטי.
הנקודה היא האם יש משהו לעשות בנידון ?
האם להגיד לה על זה ?
מה אתם הייתם עושים במצב כזה ?
כי בסופו של היום זה די מפריע...
אני יודע שיש עוד דברים חוץ מחדירה שאפשר לעשות,
אבל ניסיתי לדבר איתה על זה והיא מאוד נהנית מחדירה, וששאלתי אותה בעדינות היא אמרה שהסקס הכי טוב שהיה לה הוא היה איתי. כלומר אני מאמין שהיא כן נהנית ממנו.

מה אפשר לעשות , מה אתם הייתם עושים במצב כזה ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
תשובות

יכול להיות שזה אומר שהיה לה בן זוג קודם עם איבר גדול - שטויות, אין שום קשר. לידה - כן, זה מרחיב. קיום יחסים - לא מרחיב. זה פשוט מבנה אנטומי.

הנקודה היא האם יש משהו לעשות בנידון ? - היא כמובן לא תתכווץ חזרה. אבל אני שולח לך טיפ בפרטי (ולכל המנחשים: לא, זה לא מתחיל בא').

האם להגיד לה על זה ? - לא, כי אין לה מה לעשות עם זה חוץ מלבאס לה את היחסים מעתה ועד עולם.

מה אתם הייתם עושים במצב כזה ? - (א) מרחיב את הרפרטואר של הדברים שעושים יחד (ב) עושה מה שכתבת לך בפרטי ו-(ג) שם דגש מיוחד על הפן המנטלי-רגשי-חווייתי במין, כי לא לשכוח: אחרי כל האנטומיה והאקרובטיקה, הרוב קורה בראש שלנו. ראש - שלא כמו נרתיק - דווקא כדאי שיהיה רחב ולא צר.

אייבורי

New member
חמוד אתה

ראשית לפן הטכני
מסתבר שיש ניתוח להצרת הכוס (הנרתיק בלשון עיברית מכובסת)
אבל הזכרת לי
שלא מזמן הייתי ברומא, ראיתי שם חליפה מדהימה
יושבת עלי מעולה, נראיתי מיליון דולר
אפילו הייתה הנחה מעולה של 50%.
רק מה
הייתה בעיה קטנה של מחיר, רק החולצה עלתה 4000 יורו.
&nbsp
ככה נשמעת הבעיה הקטנה שלך.
בעיה קטנה של מחיר.

אני מציעה להעמיד דברים על דיוקם

לפעמים האמת נמצאת בדקויות.
יש לגברת בעיה: היא יוצאת עם גבר עם זין קטן מדי בשבילה. למה שלא תשקול הגדלה?

למעלה