שאלה על בעיה ביחסים

gedi2017

New member
שאלה על בעיה ביחסים

הי !
רציתי להתייעץ אתכם על משהו, סוג של בעיה ביחסים ביני לבין בת הזוג,
הכרתי אותה לפני חודשיים, והיא מקסימה והיחסים טובים והכל, ובאמת אף חשבתי להציע לה לעבור לשלב הבא של לעבור לגור ביחד עקב העובדה שהשכירות שלה בדיוק נגמרת עוד חודש וחצי. וגם היא חשבה את זה והכל באמת הולך מצויין.
הבעיה, אם אפשר לקרוא לזה בעיה, היא במהלך יחסי המין.
פשוט טוב אין דרך עדינה להגיד את זה אז אני פשוט אגיד את זה,
היא מאוד רחבה בשבילי.
אני בקושי מרגיש אותה.
אני יודע שיכול להיות שזה גם בעיה שלי, אבל היה לי חברות בעבר שהרגשתי אותם הרבה יותר ונהנתי מיחסי המין הרבה יותר.
יכול להיות שזה אומר שאני לא מתאים לה, יכול להיות שזה אומר שהיה לה בן זוג קודם עם איבר גדול זה לא רלוונטי.
הנקודה היא האם יש משהו לעשות בנידון ?
האם להגיד לה על זה ?
מה אתם הייתם עושים במצב כזה ?
כי בסופו של היום זה די מפריע...
אני יודע שיש עוד דברים חוץ מחדירה שאפשר לעשות,
אבל ניסיתי לדבר איתה על זה והיא מאוד נהנית מחדירה, וששאלתי אותה בעדינות היא אמרה שהסקס הכי טוב שהיה לה הוא היה איתי. כלומר אני מאמין שהיא כן נהנית ממנו.
מה אפשר לעשות , מה אתם הייתם עושים במצב כזה ?

sharpantie

New member
תשובות

אם הבעיה היתה מהצד של האישה הייתי מציע לה לחשוב על ניתוח להצרת הנרתיק.
(נ כן , יש ניתוח כזה....), מכיוון שהשאלה באה מצד הגבר אני לא יודע עד כמה רלבנטי להציע דבר כזה. נרתיק מתרחב בדרך כלל אחרי מספר לידות.
אולי תנסו למצוא תנוחה שבה הרוחב פחות מורגש.... אם יש דבר כזה.
תנסה לשאול גם בפורום סקסולוגיה, שם עונה אשת מקצוע בתחום.

Sharoman

New member
לדעתי מסכם את העניין

אבל בכל זאת ארחיב מעט.
קודם כל מה פתאום אתה מציע למישהי לעבור ניתוח להצרת הנרתיק ועוד עבור גבר אחד שהיא מכירה חודשיים?!
מעבר לכל הסיכונים שבדבר ובאפשרות שהזוגיות שלהם לא תשרוד ולמעשה תוביל לזוגיות חדשה עם גבר בעל איבר מעובה יותר שיחווה איתה קושי הפוך, מה פתאום שתוציא סכומים של כסף על דבר כל כך מיותר?!
שנית, אם אתה כבר מציע הצעות מהסוג הזה למה שלא תציע לו להגדיל או לעבות את הזין שלו?
הרי הבעיה היא כביכול אצלו.

אל תגיד לה שהיא רחבה מידי

כי זה נורא מעליב.
נסה לבקש ממנה ללמוד לעשות כיווצים של הנרתיק ("תרגילי קיגל") לבד ועל הזין שלך- תגיד לה ששמעת שזה נורא נעים ומשדרג עוד יותר את הסקס.
&nbsp
אתה גם יכול לחפש תנוחות שונות שאולי יהיה בהן יותר חיכוך.
&nbsp
ועוד דבר- אם אתה רגיל לאונן עם לחץ מאוד חזק של היד שלך- תנסה לא לאונן לתקופה מסויימת ולראות האם זה משפר את התחושות שלך בסקס.

שידרוג!

או:לשבת על יד ימין למשך מס' דקות עד לתחושת נימלול ואז לבצע את זממך בעצמך עם אותה יד רדומה.ואז התחושה היא שזה לא נעשה באמצעותך..
מה את אומרת על זה?!

Sharoman

New member
בכל קשר יש מעט אי התאמה ואנחנו אף פעם לא משלימים זה את זו

אני מסכים לחלוטין עם מיצי, שלהגיד למישהי שהיא "רחבה מידי" לא שונה מלהגיד לך שאתה "קטן מידי" ובדיוק כמו שאתה לא היית נהנה לשמוע הערה כזאת כך גם היא לא.
בנוסף כמובן שיש גם תרגילי קיגל שעובדים על שרירי רצפת האגן ש(בין היתר) אחראים על קיווץ מסביב לזין שלך.
בינתיים הייתי מציע לך לנסות תנוחות כמו דוגי ו/או רכיבה הפוכה (כלומר כשהיא רוכבת עליך אבל עם הגב אליך) כדי להגביר את הלחץ שלה על הזין שלך.
וכמובן שלנסות תנוחות נוספות בסגנון.
חוץ מזה אתה יכול לבקש ממנה להשקיע יותר בפורפלי ולחדור אליה רק כשאתה קרוב מספיק (או לפחות קרוב יותר) לגמירה.
וכמובן שניתן גם לכווץ את השרירים באופן יזום (אם כי פעולה ממושכת כנראה לא תהיה בגלל הקושי המעורב בדבר).
בקיצור, הייתי ממלץ לכם לנסות אפשרויות מגוונות יותר ולראות מה עובד טוב יותר ומה עובד הכי טוב.

למעלה