שאלה על בצל

שאלה על בצל

אני מאוד אוהב בצל. כשאני מתשמ ביחידה אחת, ברוב המקרים אני לא צורך את כולה ולכן נשאר חצי או משהו כזה. מה הצורה הטובה ביותר לשמר את הטעם של הבצל? כששמרתי במקרר הוא נשאר קצת טעם לוואי והתרכך... לעיצות, אודה לכולם.
 

dando1

New member
תשימי עליו ניילון נצמד[על החלק שחתכת באמצע]

 

נועה ח

New member
שים אותו הפוך על צלחת

דבר ראשון, מראש תחתוך את הבצל לחצי, ואל תקלף את החצי שאתה לא משתמש בו, אלא תכניס אותו למקרר עם הקליפה וכמובן עם החלק השעיר בקצה (לא לחתוך אותו). מה שנשאר חשוף לאוויר זה רק החלק הפנימי איפה שחתכת לחצי. את החלק הזה תניח על צלחת, כך שהוא לא ייגע באוויר. כשאתה רוצה להשתמש בשארית הבצל, תחתוך את הפרוסה הראשונה ותזרוק לפח. כל שאר הבצל יישאר טוב. אם אתה משתמש בבצל לסלט או לכריך, אתה יכול לשים על החלק החשוף לימון. זה מונע מהבצל להתחמצן וזאת השיטה הכי טובה. בנוסף, אפשר לקנות בצלים קטנים, או בצלצלים שאפשר לגמור אותם בבת אחת.
 
למעלה