א מ א א ו ה ב ת
New member
שאלה על בצק סוכר
ביום חמישי שעבר הכנתי את העוגה המצויירת הראשונה בחיי וכל זאת תודות לפורום המקסים. למחרת הוגשה לרגל יום הולדתו של בני אך הבצק סוכר נשבר מהחיתוך הראשון, מה עשיתי לא טוב והאם אפשר למנוע את התפוצצות הבצק ?(רוצה להתחיל היום להכין עוגה עבור בת אחותי)
ביום חמישי שעבר הכנתי את העוגה המצויירת הראשונה בחיי וכל זאת תודות לפורום המקסים. למחרת הוגשה לרגל יום הולדתו של בני אך הבצק סוכר נשבר מהחיתוך הראשון, מה עשיתי לא טוב והאם אפשר למנוע את התפוצצות הבצק ?(רוצה להתחיל היום להכין עוגה עבור בת אחותי)