שאלה על בצק סוכר

שאלה על בצק סוכר

ביום חמישי שעבר הכנתי את העוגה המצויירת הראשונה בחיי וכל זאת תודות לפורום המקסים. למחרת הוגשה לרגל יום הולדתו של בני אך הבצק סוכר נשבר מהחיתוך הראשון, מה עשיתי לא טוב והאם אפשר למנוע את התפוצצות הבצק ?(רוצה להתחיל היום להכין עוגה עבור בת אחותי)
 

brownie65

New member
אני לא ממש יודעת מדוע הבצק נשבר

הבצק מתקשה לאחר הציפוי, וכשחותכים את העוגה צריך להשתמש בסכין חד ולחתוך בזהירות.
 

ש י R ל י

New member
אישית - אם מדובר במספר ימים בודדים

עד שלושה, אני משאירה בחוץ ללא כיסוי.
 
למעלה