שאלה על בקבוקים

tmiraa

New member
שאלה על בקבוקים

ראיתי שלחברת אוונט יש בקבוקים בגודל 330 מ"ל. האם הם נחוצים? מתי התינוק אוכל כזו כמות? האם כדאי לקנות - או שמספיק 260 מ"ל?

תלוי....

אני קניתי בקבוק כזה של ניפ, ולמען האמת, אין לו יתרון לעומת 260. האם ילדך אוכל כמות כזו? תומר בשיא אוכל 180, אז ה - 260 בהחלט מספיק. בת-דודתי דווקא קנתה כאלו, כדי לשים תה, שלא תצטרך למלא אותו כל שעה (ביחוד כשיוצאים להרבה זמן מהבית), והיא משתמשת בו גם לפורמולה/דייסה, כי יותר קל לה לערבב בבקבוק גדול יותר, יש יותר מקום פנוי. אני לא חושבת שיש צורך בכזה בקבוק, אלא אם כן הילד אוכל 240+ ואז באמת צריך גם קצת מקום לאבקה ולדייסה. והבקבוקים של ניפ טובים כמו האוונט, יש להם גם פטמת שלבים, והם יותר זולים (בקבוק 330 עלה לי במגה 17 ש"ח)

לנו זה כבר "לחוץ" - ואני אסביר

כפיר אוכל די הרבה כבר, והוא רק בן 8 חודשים וחצי. אז 210 סמ"ק מים, ועוד 7 כפיות רמדיה פורמולה, ועוד 2 כפות דייסה. זה כבר כמעט נשפך מעבר. ומה יהיה כשהוא יהיה בן שנה? יהיה בקבוק של 330.

אני קניתי ולא השתמשנו..

עמית עכשיו אוכל 3 ארוחות של סימילאק 250 ... וגם עכשיו אנחנו במגמת ירידה..כדיי לאכול יותר אוכל אמיתי...לא הייתי ממליצה..בכל מקרה המחיר של בקבוק 260 ו-330 זהה..בביבישיק..14 ש"ח.

רק 330.

התאומים שלי בני 3.5 (שנים) ומסרבים לוותר על הדייסה. אנו ממלאים את הבקבוק עד הסוף והם מלקקים כל טיפה. את עשרת בקבוקי 260 מסרתי לחברה.

anat30g

New member
בקבוק זה לא רק אוכל

זה גם לשתיה - שיוצאים מהבית להרבה זמן נוח לקחת בקבוק גדול עם תה או מיץ תפוחים. וצריך לזכור שבבקבוק גדול אפשר לשים פחות - בבקבוק קטן אי אפשר לשים יותר.

למעלה