שאלה על בקבוקי b-free

mikihc

New member
שאלה על בקבוקי b-free

יש לי בעיה עם הבקבוקים האלו. כשהם בשכיבה או על הצד - הם כל הזמן נוזלים, גם כשאני סוגרת את המכסה. מישהיא יודעת אם יש פתרון לזה? ביי, מיקי

talsh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא שאמרתי!!!

גם כשדיברתי עם מנכ"ל החברה הוא אמר "ככה זה, זה כתוב בהוראות!" אז התחלתי להשתמש באוונט. למרות ששירקה ולימור המתרגשת מאד מרוצות מהבקבוקים. שלי - דולפים שחבל על הזמן.

נוזלים מאיפה?

מהפטמה או מהצד בגן של מיקה היתה מטפלת שלא ידעה להתעסק עם כל הקונסטרוקציה של הבקבוק ותמיד היו לה נזילות בגלל שהיא היתה סוגרת לא טוב והפטמה היתה מתקוצ'צ'ת... ואז היו נזילות

dafgol

New member
הי מיקי

אנחנו משתמשים רק ב B-FREE ואין בכלל נזילות.....שימי לב שאת שמה את הכל נכון ( הירוק והמשאבה ) , קרה לי פעם שלא סגרתי טוב ובאמת טפטף מהצדדים...

shirka

New member
לי אין הזילות ואף פעם לא היו...

אבל ההתעסקות הזאת עם כל החלקים משביזה אותי.

לגבי הנזילות

גם לי נוזל בתיק. הפקק שלו הוא לא בוואקום ( כמו באוונט ) וזאת הסיבה לדעתי. זה באמת מעצבן!

מתרגשת

New member
עם כל החיבה שלי לבקבוקים

הם נוזלים ואין כל כך מה לעשות לא משנה כמה אנחנו אוטמים אותם מה לעשותתתתתתת

twiti

New member
לנו הם אמנם לא נוזלים אבל חשוב

לציין שאני לא לוקחת איתי בקבוק בתיק (אלא את הציצי בחולצה) והבקבוק אחרי השאיבה עובר דרך של מקרר
הפה של גיא
הכיור - וחוזר חלילה...

nush1

New member
לא נוזל ולא נזל אף פעם

גם כשאני שמה בתיק זה ממש לא נוזל (משתדלת לשים בעמידה) אני מאד מרוצה מהם

יש פתרון לנזילות...

אם הכונה לנזילות כאשר הבקבוק מלא ורוצים לקחת אותו אתכם- אז כאן בארה"ב מקבלים עם הבקבוק עוד מכסה כזה שטוח שממקמים על הגומי הירוק ועליו מבריגים את הפיטמה ואין שום נזילות אפילו לא אחת. דרך אגב כאן גם ניתן להשיג בקבוק צר יותר שתחבר לציוד שאיבה. רצוי וכדאי לפנות למי שמייבא שיעשה עבודה יסודית יותר

shulki

New member
בקבוק צר שמתחבר למשאבה

לנו היו בקבוקים של נוק שהתחברו היטב למשאבה של "מדלה".

mikihc

New member
תודה על התשובות

הבקבוקים נוזלים מהפטמה. יש להם מכסה ש"מקוצ'ץ" את הפטמה והיא מתעקמת - ואז הכל מתחיל ליזול. נדבר עם היבואן שלהם ונראה מה יש לו לאמר. ביי, מיקי

talsh

New member
תחסכי לך.. כבר דיברתי איתו

וזה כל העניין. בארה"ב הבקבוקים של ד"ר בראון מגיעים עם חלק כזה שאוטם ופה לא ולטענת היבואן זה הפטנט . הם טוענים שכך הוא ולא יעזור, שאסור לנער את הבקבוק (וכנראה שבעיניהם לשים בקבוק בתיק זה ניעור).

yaelli10

New member
ממש ממש משונה

כי אני, בהולנד, משתמשת בבקבוקים נקראים ד"ר בראון. מעולם הבקבוקים לא דלפו לי. יש לי חתיכת פלסטיק לבנה שאני מניחה על הפילטר עלו את הפטמה ואז את המכסה.... לזו הכוונה?

שושי @:-)

New member
גם פה בארץ חלק מהחנויות מוכרות

את הבקבוקים האלו עם הפלסטיק הלבן שאוטם גיליתי את זה עכשיו שקניתי לאורית עוד זוג בקבוקים ובמקום אחר. האמת זה די שווה ואני שומרת עליהם מכל משמר

micpri

New member
אפשר לקבל את המכסה הלבן מהיבואן.

בבקבוקים החדשים יש כבר את המכסה שמונע נזילות. אנחנו בקשנו מהיבואן שישלח לנו כאלו וקבלנו בחינם.

mikihc

New member
יכול להיות שאנחנו טסים לארה"ב

עוד חודשיים, אז אני פשוט אקנה את זה שם. כל כך מעצבן שבקבוק שאמור להיות טוב "נופל" בשטויות כאלו. ביי, מיקי

למעלה