שאלה על גוגל אדסנס

שאלה על גוגל אדסנס

במידה ואני רוצה להכניס לאתר שלי פרסומות של גוגל,והאתר שלי מכיל 3 דפים,ללא יותר מדיי טקסט,האם זה אפשרי? האם אני בוחרת את הפרסומות שאני רוצה להכניס? אם למשל אני ארצה חמש פרסומות באתר,וגוגל ישימו לי רק 4,האם אוכל לשים עוד אחת בכוחות עצמי?איך בדיוק גוגל מציבה פרסומות בתוך האתר שלי? נניח שאבקש מאנשים ללחוץ על פרסומות באתר שלי,וכך יגיעו מספר הלחיצות לכ60 אחוז ממספר הכניסות,האם גוגל תדע לזהות את זה ?הרי גוגל לא תוכל לדעת שאני מדבר עם אנשים מחוץ לאתר שלי?לא שאני מתכננת מעשי הונאה,פשוט מעניין אותי איך גוגל מפקחת על מה שקורה. אגב,במידה וכן רימתי וגוגל עלה על זה,האם היא יכולה למשוך כסף מחשבון הבנק שלי גם אחרי שהפקדתי כספים שלהם? אני מפחדת להרוויח כסף מפרסומות ואז שגוגל יימצאו תרוץ עלוב וייגבו ממני הכל בחזרה. תודה על התשובות!

תשובות

1. אפשרי להכניס מודעות לכל אתר, גם של דף אחד. 2. את בוחרת 'בלוקים' למודעות מתוך מבחר פורמטים ומידות שהוא מציע לך, וכן את העיצוב (צבעי רקע, טקסט, מסגרת). לכל בלוק מוגדרת כמות מודעות. לזה דואג גוגל, את רק קובעת את הגודל (=שטח שאת מקצה לו). הנה קישור לפורמטים של מודעות. 3. לגבי תוכן המודעות - גוגל סורק את האתר שלך ומנסה להבין את התוכן שלו, ולהתאים את הפרסומות לתוכן. המטרה היא שהפרסומות תהיינה ממוקדות, וכך יגדל הסכוי שיקליקו עליהן. זה אינטרס משותף שלך ושל גוגל. אם האתר דל בטקסט, יהיה קשה יותר לגוגל להבין במה הוא עוסק, אבל ישנן דרכים להקל עליו 4. לעולם אל תשלחי אנשים להקליק לך על מודעות. גוגל ישלם לך רק על הקלקות אמינות, ועלול גם להעניש ואפילו להחרים אותך מהתוכנית, אם יגלה רמאויות. 5. אם גוגל מגלה נסיון רמאות, הוא מגלה את זה מיידית ופועל מיידית או תוך מס' ימים. הוא יכול לא להחשיב הקלקות מסוימות, ויכול גם להחליט שהוא לא משלם לך בכלל, או אפילו להחרים אותך מתוכנית אדסנס. אבל אין מצב שידרוש ממך חזרה כסף שכבר קיבלת. בכל מקרה, לא רואים כסף כל כך מהר: קודם תגיעי ל 100$ אח"כ חכי 30 יום ועוד מיני עיכובים. שיהיה בהצלחה.

למעלה