שאלה על גוגל כרום

שאלה על גוגל כרום

היי,

לפני 3 שנים, כשעשיתי סמינריון לסיום התואר הראשון שלי, יצרתי spreadsheet כחלק מ- google docs, ואז היה את הטופס (או איך שזה לא נקרא שיצרתי- שם קישור כאן) וגם קובץ שאליו הגיעו הנתונים.

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEY0SEE1angtSE4xZkgwOTN2OWRudlE6MQ

עכשיו ניסיתי לגשת אליו שוב (לקובץ הנתונים) וגיליתי שלא קיים כזה פתאום. זה כתב לי משהו על זה שהמערכת העבירה את הקבצים ל-google drive או משהו בסגנון. אבל הקובץ בכלל לא נמצא שם. אין בכלל שום קובץ שקשור לזה (אני חושב שגם הטופס עצמו אולי היה שמור בתור משהו שם). למישהו יש מושג האם זה עדיין קיים איפשהו ואפשר לשחזר את זה? או מה אפשר לעשות?

תודה רבה מראש!

ניסיתי... אין כלום

ובאופן מוזר יש שני קבצים שלא שייכים לי, אין לי מושג מאיפה הם או מי כתב אותם (השם שלו כתוב- לא מכיר אף אחד כזה). עוד רעיונות?

למרות שזה גוגל גם להם יש תקלות

לגבי הקבצים שאתה לא מכיר אולי מישהו שיתף אותם איתך?
&nbsp

לא...

זה היה קובץ שלי. בכל אופן, אני פשוט אצור מחדש, אין ברירה. תודה על העזרה!

עדכון- הקובץ נמצא! :)

אז אחרי חיפושים רבים (מאוד), איכשהו מצאתי קישור בנבכי הסימניות שלי שלא נתקלתי בו קודם. הוא לקח אותי לקובץ הנתונים, וכתב שהוא בפח האשפה של גוגל דרייב, שלא ראיתי בכלל קודם. לא מת על הממשק הנוכחי של זה בכלל. בכל אופן, העיקר שנמצא. תודה למי שענה ועזר!

אני יודע שזה קובץ שאתה יצרת

כאשר כתבתי בתגובתי למעלה במעלה הפתיל שלמרות שמדובר בגוגל גם להם יש תקלות, התכוונתי, שיכול להיות שבמהלך המעבר מDOCS לDRIVE (למרות שכיום בעצם DOCS הוא חלק מDRIVE עפ"י תפיסת גוגל...), שכמובן הדבר לא היה בשליטתך, חלה תקלה בשרתי גוגל. ולכן הקובץ נעלם.
&nbsp
בכל אופן שמח שמצאת והסתדרת.

למעלה