שאלה על גיבוי קבצים ב IPOD

s7430127

New member
שאלה על גיבוי קבצים ב IPOD

יש לי IPOD דור רביעי עם 20 ג'יגה. לאחרונה ניסיתי להשתמש בIPOD כמו דיסקוןקי ולהעביר קבצים ממנו למחשב של חבר שאין לו ITUNES אז נאלצתי לתקין את התוכנה על המחשב שלו. במהלך ההתקנה היתי צריך לחבר את הIPOD למחשב שלו, מה שגרם לכל השירים שלי והקבצים שגיביתי להימחק. איך אפשר לעקוף את הבעיה? אולי בכלל לא היתי צריך להתקין ITUNES. אלא לחבר את הUSB ולהוריד את הקבצים? הבנתי גם שאי אפשר לעלות את רשימת השירים מהIPOD למחשב ובשביל לעשות זאת צריך גם לגבות אותה עליו(כי שירים מגובים אי אפשר להשמיע)

weird dust

New member
ככל הניראה לא שמתה לב אבל

גרמתה לדריסה של מה שהיה לך באי פוד על ידי הסינכרון האוטומטי אצל חבר שלך. אתה פשוט ההיתה צריך לא להסכים לסנכרון אוטומטי. (זאת ההועה שקפצה לך כשחיברת את האי פוד) ואם אתה מכניס שירים לא דרך האי טונז אלא דרך האקספלורר אז באמת אי אפשר להשמיע או לראות בנגן.

s7430127

New member
גיבוי קבצים על הIPOD

אז נגיד עכשיו אני רוצה לגבות קבצים על הIPOD ולפרמט את המחשב. אחרי שאני מתקין את הווינדוס, אני מחבר את הIPOD למחשב ודרך האקספלורר מעלה את הגיבוי למחשב?

weird dust

New member
כן

בצורה כזאת האי פוד משמש כארד דיסק נייד ולא כנגן אם פי 3

תיקון קטן

אמרת : " בצורה כזאת האי פוד משמש כארד דיסק נייד ולא כנגן אם פי 3" לא נכון אפשר גם וגם אלא אם כן כל ה20 גיגה מלאים בגיבוי

weird dust

New member
לא הבנתה מה כתבתי

הכוונה היתה שאם מכניסים לנגן בהעברה שירה מהסייר אתה לא יכול להשמיע את הקוץ ואז זה שימוש כארד דיסק נייד

למעלה