שאלה על גירויי בעור

• פותח הנושא rri1
  • פורסם בתאריך

rri1

New member
שאלה על גירויי בעור

התחלנו לפני 3 שבועות, דיאטה ללא גלוטן וסוכרים - ונעמה שלנו עומדת בזה להפתעתי הגדולה בהצלחה מרובה!!!! (וכן מקבלת תרופה הומופאטית נגד קנדידה.) קצת לפני התחלת הדיאטה וגם עכשיו, היא מתלוננת נורא על גירוד באצבעות- בעיקר של הרגליים (אבל גם בידיים). לא רואים על העור שום סימן, אבל זה מציק לה מאד, לעיתים עד כדי בכי. רז, האם זה קשור לדיאטה ולתרופה? האם זה קשור לקנדידה? אשמח על כל תשובה. תודה מראש.

rri1

New member
שאלה על דיאטה ואומגה 3

הרופא ההומופטטית שלנו, טענה שיש טעם לתת את האומגה 3 רק לאחר חודש של דיאטה חמורה והורדת הקנדידה... האם זה נכון? רז מה ידוע לך על כך? שוב המון תודה על הסבלנות לאחת כמוני שלא ממש מתמצאת... רננה

guybz

New member
אומגה 3 צריך לתת לכל ילד ללא יוצא

מן הכלל ועוד יותר מכך לכל ילד אוטיסט. פשוט אין מצב בתזונה המערבית שיש מספיק אומגה במזון של הילדים שלנו. להיפך יש מחסור חמור באומגה 3 ועודף חמור באומגה 6. אגב כל הנאמר כאן על ילדים נכון גם לגבינו כמבוגרים וגם לגביך אישית רננה. וגם לגבי הרופאה שלך לצורך הענין..... לא יודע על מה הרופאה ההומאופטית שלך מתבססת, אבל זה חסר בסיס.... גיא

rri1

New member
שלום גיא,

קודם כל תודות על תשובתך. הרופאה טענה שכל עוד רמת הקנדידה בגוף גבוהה- אז האומגה 3 לא יצליח "לעבוד"... השארתי לך פירוט במסר האישי. ובאמת תודה על ההתייחסות, כל הנושא הזה נורא חדש לי- ואין לי ממש תחושה שאנחנו יודעים מה אנחנו עושים - זה כרגע ניסוי ןטעייה..

guybz

New member
היי רננה, עניתי לך במסר מפורט, אבל

בקצרה- הרופאה ההומאופטית מקשקשת. אני לא רוצה להתיחס מעל דפי הפורום לגבי דעתי על אלקטרודות שמחברים לגוף ומחשב שמראה "אחוזי קנדידה בכבד". אני משאיר למנהל הפורום שהוא צייד קוואקים Quakes ידוע ללחוות דעתו. אבל לגבי המשפט "אומגה 3 לא יצליח לעבוד" כתלות "ברמת הקנדידה בגוף". כבר הרבה זמן לא משעתי קשקוש חסר פשר כזה. את בטוחה שמישהו ממש אמר את המשפט הזה? רופא? ממש רופא שגמר 7 שנים לימודי רפואה והתמחות? אם אכן כך אז נפלאות דרכי הרפואה.... גיא

rri1

New member
גיא , אני דווקא אשמח אם אתה או

משהו אחר בפורום יסביר לי מזה המכשיר הזה שמודדים איתו את הנקודות הסיניות באמצעות אלקטרודות? האם עוד גולשים פה נתקלו במכשיר הזה? האם הוא מקובל אצל הרופאים ההומופאטים? על מה זה מבוסס? גיא השארתי לך תשובה מפורטת לגבי התרופות שהיא נתנה לנו. אשמח לתגובתך. מכל מקום, החלטתי בינתיים, לעשות לנעמה בדיקת צואה לקנדידה בקופ"ח, ונראה מה יהיו התוצאות.

razgalili

New member
המכשיר שמודדים איתו נקודות סיניות

הוא עוד דרך להוציא ממך כסף. מעולם לא שמעתי שום הסבר אמיתי איך הוא עובד, אבל שמעתי הרבה שטויות. לא הייתי מבזבז את המשאבים היקרים שלכם על זה. אין לי שום מושג מה מקובל אצל רופאים הומאופטים. כל נסיון לישב רפואה הומאופטית עם עקרונות של רפואה מודרנית, ביולוגיה, פיזיקה, כימיה, מטמטיקה או הגיון בריא נכשלות. הומאופטיה היא מערכת שעומדת בזכות עצמה. אני מעולם לא חוויתי שיפור כלשהו בעקבות טיפול הומאופטי, וניסינו את הטיפולים הנ"ל יותר מפעם אחת. נתקלתי ביותר מאדם אחד שטען בתוקף שהטיפול ההומאופטי עובד, אבל נתקלתי גם ביותר מאדם אחד שטען שקמעות של רב זה או אחר עזרו לו. אני לא יכול להתווכח עם מה שנמצא מחוץ למסגרת ההגיון, ורק לחוות את דעתי הצנועה שמדובר בבזבוז מסיבי של זמן וכסף. צדיק באמונתו יחיה.

laura ashley

New member
מעניין, למה היא טוענת כך?

לי זה נשמע לא קשור אחד לשני, הקנדידה היא בעייה בפני עצמה שיש לטפל בה, והאומגה, למיטב הבנתי, לא מגבירה את הקנדידה, אז איפה הבעיה בעצם ? מאוד מעניינת אותי התשובה...

גם אני שמעתי על זה...

מחברה שיש לה ילדה עם קשיי ויסות חושי, היא היתה אצל נטורופטית שאמרה לה לתת אצידופילוס כדי לנקות את הקנדידה ורק אז לתת את האומגה3. אני רוצה להתחיל עם אומגה3, אבל לא ניקיתי את הילד שלי
אני כבר לא בטוחה מה נכון ומה לא...

laura ashley

New member
לא מנקים עם אצידופילוס

מנקים עם תרופות מיוחדות ואז נותנים פרוביוטיקה, ועדיין לא מובנת לי הדרישה חוץ מזה, שלמרות הנסיון הטוב שלי בזמן האחרון, ובלי להעליב, הומיאופטים לא יודעים הכל ולא מתמחים בהכל, וצריך לקחת את עצתם בערבון מוגבל כשמדובר במצבים רפואיים רגישים כמו של הילדים שלנו...

razgalili

New member
במקרים קלים אפשר ל"דחוף" את

הקנדידה החוצה עם כמות גדולה במיוחד של אסידופולוס. אני מסכים איתך שהומאופטים לא יודעים הכל.

היי אם חד גורית, במקרה

ראיתי את ההודעה שלך כאן ורק אתמול בלילה גיליתי את הפורום המדהים הזה. אז ככה קודם כל אתקן את הטעות או אי ההבנה. הנטרופטית של מייה לא אמרה שצריך לנקות את הגוף מקנדידה לפני מתן אומגה 3. הגעתי אליה רק לאחר שכבר כמה חודשים נתתי למייה abcdophilus של סולגר והיא אמרה שזה מעולה, והתחילה לתת לי רשימה של דברים נוספים שכדאי לשנות בתזונה, כגון לקצץ בתחליף סויה (היא הרי אלרגית לחלב) ולהוסיף חלב שקדים, לתת תרכובת של מינרלים, להוסיף אומגה 3 וכו'. מה שאמרתי לך לגבי לתת אצידפילוס לפני אומגה 3, דה בעקבות הפרוטוקול של דיאנה קראפט, 2 קלטות אודיו שהזמנתי מארה"ב, שהיא National Health Proffesional,בוגרת תואר שני בחינוך מיוחד, ויש לה 25 שנות נסיון בטיפול בילדים עם בעיות התנהגות. הפרוטוקול נקרא Biology of Behavior,ובעקבות הפרוטוקול התחלתי את כל נושא תוספי התזונה עם מייה. אשמח לצרף את הסיכום המתורגם של הקלטות, שאני עשיתי.

nissan41

New member
איזה תרופה נגד קנדידה?

איפה בדקתם את רמת הקנדידה?

rri1

New member
הרופאה בדקה את רמת הקנדידה

במכשיר שמחבר אלקטרודות למחשב- היא נגעה עם האלקטרודות בשורשי האצבעות של ביתי (הסבירה לי שאלו הנקודות הסיניות) והמחשב- (לפי טענתה) נתן לה את הערכים של רמת הקנדידה בכבד. התרופות נגד קנדידה שקיבלנו: 1.הפ-194 (כמוסות) 2.ביו- אצידופילוס (כמוסות) 3.רפליט (אבקה) 4. פרצידין (טיפות)

razgalili

New member
לררי1

אני לא חושב שהבדיקות של האלקטרודות נותנות תוצאות משמעותיות. אני לא מסכים עם ההסברים לגבי צורת הפעולה של הבדיקה, וכן דיברתי עם אנשים שעושים אותה וניסיתי להבין את ההגיון. לכל הילדים בספקטרום יש בעיה עם קנדידה ולעיתים קרובות גם עם משהו נוסף. בעיות מעיים הן כל כך נפוצות אצל ילדים בספקטרום שאני לא ממש רואה טעם לבצע בדיקות בשביל לאתר אותן. הסיבה היחידה לבצע בדיקות כאלה הן כדי לוודא את יעילות הטיפול בקנדידה ולוודא שאין בעיות נוספות שמחייבות אנטיביוטיקה. אני לא מכיר את התרופות שקיבלת נגד קנדידה, יכול מאד להיות שהן יעילות. אני ממליץ לך לפנות לרופא (כמו ד"ר עוזי אופנהיים) ולקבל תרופה במרשם.

rri1

New member
רז תודה. אני בכל מקרה מתכוונת

לעשות את הבדיקות דם וצואה שדר' אופנהיים המליץ עליהם. הרבה תודות על התשובה המפורטת. ברגע שיהיו התפתחויות אני אעדכן. גם אם המכשיר עליו מדובר, שייך למדע הבידיוני בלבד... אני מרגישה שלפחות הרווחנו המון רק מהעובדה שבעקבות ההצבעה על הקנדידה הבת שלי הפסיקה טוטאלית עם הממתקים והחטיפים שפעם הייתה צרכנית קבועה שלהם... האמת שהיא עומדת בדיאטה (ובעקבותיה כל הבית- וגם הילדות הבריאות) בגבורה רבה, ואפילו אין סביב זה קטעים של התמרדות ובכי- כפי שמאד חששתי שיהיה. שאלה: כמה זמן לוקח לנקות את הגוף מסוכרים ומגלוטן?

razgalili

New member
תלוי בסוג הבעיה שהילדה סובלת ממנה

ומה אתם עושים כדי לפתור אותן. תגובה אלרגית בד"כ משתפרת אחרי מספר ימים. הבעיה עם תגובה אלרגית שאם הילדה נחשפת גם לכמויות מיקרוסקופיות של האלרגן כאילו לא עשינו כלום, גידולים של קנדידה ודומיהם - משתנה מאד. יש הורים שראו שיפור ענק עם דיאטה בלבד תוך שבוע. יש הורים שלא מצליחים להזיז את זה אחרי שנים של עבודה קשה. לגבי השפעות של פפטידים על המוח ועל המטבוליזם - כל המומחים טוענים חודשים. אצל הרבה מהילדים יש שיפור איטי שההורים מבינים כמה הוא משמעותי רק כשהילד נחשף מחדש לגלוטן ונסוג לפתע, כך שמדובר בשינויים אטיים שלוקחים חודשים רבים. לא אומרים לצ'יפס על האש נו. (וצ'יפס זה מאד לא בריא)

dorit11111

New member
בעבר כבר נתתי קישור למעבדה

אז הנה עוד פעם http://www.1818.co.il/HTMLs/Home.aspx

neomyz

New member
אנחנו עשינו בדיקה לקנדידה ב-

great smokies, והיא יצאה שלילית. ביצענו אותה אחרי תקופה של מתן פרוביוטיקה, אז או שזה עזר, או שלא היתה קנדידה מלכתחילה.

למעלה