שאלה על גלגלצ בלילה

steelwater

New member
שאלה על גלגלצ בלילה

אני לא מצליחה להירדם, ויש לי צבא מחר בבוקר... מה זו התוכנית הזאת בגלגלצ? למה אנשים מדברים ואין רק מוזיקה? יש מנחה ואנשים מתקשרים ועונים על שאלות ושואלים שאלות גם. אני זוכרת שהיה משהו כזה כשאיימו לסגור את גלגלצ. זה רק בגלל המצב אז בימים האלו יש את התוכנית הזאת או שזה בכלל וזה מה שיהיה מעכשיו? זה עדיין נחשב שתיקת הכבישים? עדיין יש שתיקת הכבישים? איך קוראים לתוכנית הזאת? מי המנחה? זה די נחמד אבל זה גם נחמד שיש רק מזויקה אז אני מקווה שזה לא היהי ככה כל לילה.

זה התחיל השבוע

בגלל המצב. אני דווקא אוהב את זה ואני מקווה שימשיכו עם זה. אבל נראה לי שזה רק זמני בגלל המצב. המגיש הוא גידי שפרוט שהיה המגיש המקורי של "שתיקת הכבישים" עד לפני 3 שנים בערך. הוא הגיש תוכנית עם קונצפט דומה בעבר בגלי צה"ל.

limors2

Active member
אז זה הגידי המסתורי!../images/Emo54.gif

לא יצא לי לשמוע אותו עדיין כי אני בד"כ ישנה בשעות כאלה, והשם שלו לא היה מוכר לי...

גלעד2211

New member
שאלה באיחוד לlimors2

רציתי את דעתכם עם להעלות את מה שאני מעלה כאן גם לתוכנית של גידי או לא אני לא שמעתי את התוכנית ולא ממש יודע במה היא עוסקת. אשמח לתגובה.

גלעד2211

New member
השאלה שלי העם כדאי לי להעלות בפניו

את דעותיי על התחנה ולשמוע את תגובתו בשידור החיי?

steelwater

New member
תודה רבה

אני זוכרת שהיה מישהו שהגיש פעם את שתיקת הכבשים ואז שמתי לב שהוא נעלם. זה גידי שפרוט או שאחריו היה עוד מישהו שהוא בן?

למעלה