שאלה על גמירה אצל בנות

שאלה על גמירה אצל בנות

איך אני יודעת אם גמרתי? זה משהו שאני מרגישה, כמו אצל הבנים? כי הרי יש גם הפרשות, אז יודעים אם זה גמירה או הפרשות???

אלמרה

New member
גמירה זו אורגזמה, ולא כמו אצל בנים.

יש הבדל עצום בין הפרשות נרתיקיות המתרחשות במשך כל היממה ומצטברות על הפד (ואם יש לך עודף מהן, כדאי להבדק ולפסול אפשרות שזו בקטריה חלילה) לבין נוזלי הסיכה המופרשים לקראת ובעת מעשה האהבה. באשר ל"ידיעה" אם גמרת - אני המום לפשר השאלה בכלל: את צריכה להרגיש!!! שהגעת ל"גמירה" כלומר לאורגזמה יקירתני... אחרי שתרגישי - תדעי שגם "גמרת". ומה שכל אישה מרגישה באורגזמותיה ועוצמות הריגושים, שונות זו מזו אך בכולן חייב להיות אלמנט רוטט של התכווצויות בלתי נשלטות מעין "רעידת אדמה" המתחילה עמוק עמוק בתוך ה"בטן" משהו שמרעיד לך את כל עמוד השדרה ומתפשט כמו גל צונאמי (הללויה כשזה כך) אל עבר כל הגוף... ובעיקר אל המוח! שם צריכה להיות החגיגה הגדולה ביותר!

עכשיו בטח אלמד לזהות אחת../images/Emo3.gif

כל הכבוד על ההסבר המעמיק,ובעיקר על הסבלנות.

אלמרה

New member
רגע שאבין... מי ששאלה את השאלה

זו לא את! היא צעירה ואולי לא מנוסה אבל את שכנתי שממול? עוד לא יודעת ולא מרגישה? זאת אומרת שבינינו היו רק זיופים? את יודעת מה אומרים על מי שמזייפות? מגיע להן!

אלמרה

New member
ובמחשבה שניה...

אני מבקש להצהיר כי אני לא בר-סמכא בעניני גיניקולוגיה בכלל!!! וכל העושה שימוש במה שאמרתי קודם, על אחריותה הבלעדית בלבד עושה ואין המערכת אחראית על תוצאות או תופעות לואי. אה כן, המערכת גם לא מחזירה כתבי יד...

ואני תמיד אומרת...

למה לזייף??? שיתאמצו

אלמרה

New member
רעיון נפלא להתקשר לאמא ולחזור אלינו

עם תאור מפורט שלך ושלה...
האם זה שונה בהרבה?

אלמרה

New member
חלילה, מבקש הזדמנות לחוויה מתקנת!

רציתי - בחיי שניסיתי שיצא לי יפה... אבל התרגשתי...

ד נ י ת3

New member
אתה רוצה

לסבך אותי? ככה? הצעות מגונות על פני הפורום? האינטרנט???? איפה אמא?

אלמרה

New member
אמממ.. לא נעים לומר לך שיש מצב ש...

שאמא (כמו כל האימהות והאבות) ממש ברגע זה... עושה את זה... כן, גם אמהות וגם אבות (לא תמיד זה עם זו) עושים את זה! עדיין! חוצמיזה אני ממש חוזר בי מהצעתי המגוננה מעל דפי הפורום (יש לי קשרים טובים עם ההנהלה ומהם אבקש שימחקו אותה) אבל את הצעתי אשלח לך כמובן במסר אישי (העתק ב ICQ MSN YAHOO וגם ODIGO) ושם רק להנהלה יש אפשרות להציץ כך שלא כל גולשי תפוז ידעו מה בעצם אני מציע לך...

אלמרה

New member
טוב גם אמא שלי כבר לא...

אני מדבר באופן עקרוני על "לעשות או לחדול"...

ד נ י ת3

New member
מר אלמרה

הנכבד, תניח להורים בצד בבקשה. אתה רוצה לעשות לי סיוטים בלילה??

למעלה