שאלה על דאס

• פותח הנושא dili
  • פורסם בתאריך

dili

New member
שאלה על דאס

ראיתי את הרעיונות שניתנו לגבי הכנת ידיות לשידה מדאס וזה נשמע מקסים (גם אני מחפשת רעיון לידיות), השאלה שלי היא, האם זה מחזיק מעמד? האם דאס שהתייבש לא שביר? למשל כמו חימר? היה לי פסל חימר שעשיתי פעם ובשניה של חוסר זהירות הוא צנח על הרצפה והתפרק...האם ידיות מדאס שיקבלו מכה כלשהיא לא ישברו?

sigaliot

New member
לגבי ידיות מדאס...עדכון ../images/Emo26.gif

אז ככה , עשיתי בעצתכם ואתמול גילגלתי וריבעתי חרוזים (למי שלא הבין עיגולים ומרובעים). היום שייפתי אותם כמעה על מנת להחליק אותם ולתת במיוחד למרובעים צורה יותר מרובעת... צבעתי באקריליק בהתאם לצבעים שבחרתי (ברונזה וזהב) ונתתי שכבה של לכה סאטן. השחלתי אותם עם חרוז אחד מפלסטיק בצבע טורכיז. השחלתי שבעה חרוזים על חוט רפיה וחיברתי לשידה.... המגירה של השידה צבועה בטכניקת קרקל בצבע קרם זהוב ומלמטה מבצבץ לו זהב....זה השתלב מהמם ביחד!

sigaliot

New member
זמן...

אני בהריון בחודש שביעי וחצי , אני עצמאית אבל לא לוקחת עבודות כרגע כי אין לי כוח להתרוצץ או יכולת להתחייב לזמן ארוך....אז יוצא שאני המון בבית וזמן לא חסר....רק צריך להתגבר על כאבי הגב שיש לי והכל בסדר...

av_i_va

New member
רוצים לראות!!!../images/Emo92.gif

אפשר? בבקשה? PLEASE????

sigaliot

New member
תעשו מגבית ותקנו לי מצלמה דיגיטלית

אם לא....תיאלצו לחכות עד שאצלם...אני מאוד איטית בעניין....יש לי פילם שלם של עבודות שלי שצילמתי לפני כשבועיים , עדיין לא מסרתי לפיתוח...אולי היום...

ואחרי הפיתוח?

את מבקשת שיפתחו לך על דיסקט? לי יש גם המון תמונות של יצירותי המפוארות...

לילך1

New member
הרעיון במצלמה דיגיטלית....

שאין צורך לפתח את התמונות אלה להוריד אותם למחשב ..ולשלוף אותם מישם כמו כל קובץ רגיל

popo11

New member
את יכולה לבקש שיצרבו לך

ואת גם יכולה לבקש שיפתחו לך ! למשל בפיקטור. אנחנו משתמשים בשירותיהם ומאד מאד מרוצים.

למעלה