שאלה על דבש
אני מכין ליקר ביתי וממתיק אותו עם סירופ סוכר לפני מספר שנים ניסיתי עם דבש (הרבה יותר בריא מהרעל המזוקק הנקרא סוכר...) למרות בעיות טכניות (מסיסות ירודה) והתגובות לא היו טובות בגלל נוכחות הטעם האופייני לדבש בתוצר הסופי אבל אני רוצה לנסות שנית ושאלתי היא באם יש סוגי דבש שהם א- מסיסים יותר טוב ב- פחות טעם לואי? המדובר בליקר תות תודה
אני מכין ליקר ביתי וממתיק אותו עם סירופ סוכר לפני מספר שנים ניסיתי עם דבש (הרבה יותר בריא מהרעל המזוקק הנקרא סוכר...) למרות בעיות טכניות (מסיסות ירודה) והתגובות לא היו טובות בגלל נוכחות הטעם האופייני לדבש בתוצר הסופי אבל אני רוצה לנסות שנית ושאלתי היא באם יש סוגי דבש שהם א- מסיסים יותר טוב ב- פחות טעם לואי? המדובר בליקר תות תודה