שאלה על דבש

yossin

New member
שאלה על דבש

אני מכין ליקר ביתי וממתיק אותו עם סירופ סוכר לפני מספר שנים ניסיתי עם דבש (הרבה יותר בריא מהרעל המזוקק הנקרא סוכר...) למרות בעיות טכניות (מסיסות ירודה) והתגובות לא היו טובות בגלל נוכחות הטעם האופייני לדבש בתוצר הסופי אבל אני רוצה לנסות שנית ושאלתי היא באם יש סוגי דבש שהם א- מסיסים יותר טוב ב- פחות טעם לואי? המדובר בליקר תות תודה
 

p e b b l e

New member
תנסה להשתמש בסירופ אגבה

הוא נחשב לבריא יחסית לסוכר ודבש, הוא נוזלי יותר ומסיס. לדעתי אין לו טעם לוואי אבל תטעם בעצמך ותחליט.
 
למעלה