שאלה על דיכויים וזריקות

שוני@

New member
שאלה על דיכויים וזריקות

שלום מי שמוכנה לספר לי,על טיפולים שמתחילים שבוע לפני מחזור,כמה זמן אתם מקבלות דיכוי? עד המחזור ואחר כך מפסיקים לכמה ימים או כל הזמן משבוע לפני ועד ביוץ? מה זה עושה למחזור שלכם? מגיע בזמן או משתבש. המון שאלות אבל אנחנו לפני טיפול הפריה ראשון עם נסיעה אפשרית באמצע וצריך להתכונן וגם קצת התבלגנו לנו ההוראות מהרופא וכל אחד הבין קצת אחרת וחוששים להראות טיפשי.. תודה

שוני, בוקר טוב ../images/Emo42.gif

רציתי רק לאחל לך
כבר בסיבוב הראשון. אין לי מידע לגבי טיפול שמתחיל ביום ה-21 (אני מתחילה טיפול מהיום השני לוסת), אבל עוד מעט ייכנסו לכאן חברותיי בעלות הניסיון בטיפול כזה ויחלקו איתך את ניסיונן. מרב

יעל@

New member
שוני

אז לגבי הדיכוי בהנחה שאת משתמשת בסינרל, מתחילים ביום ה- 21, מקבלים את הוסת כרגילים - ולא מפסיקים. מתחילים עם הזריקות ולא מפסיקים עם המשאף עד שהרופא אומר להפסיק - שזה יוצא קרוב לזמן הביוץ. זה יוצא די הרבה זמן שצריך להסניף. בהצלחה, ואם יש עוד שאלות אז בשמחה.

אפרת**

New member
אל תחששו להראות טיפשיים

עדיך לשאול ולברר ולהיות סגורים על צורת הטיפול מאשר להשאר עם שאלות. בכל אופן בקשר לדיכוי, אפשר להתחיל דיכוי ביום ה- 21 אפשר גם ביום ה- 2 זה שני פרוטוקולים שונים. כל אחת מה שמתאים לה. אני משתמשת בדיפרלין (זריקות). לי באופן אישי - הפרוטוקול של היום ה- 21 קצת איחר את המחזור. לא הרבה. בערך בשבוע. אבל זה תופעה ידועה. המון המון הצלחה... ושתהיה פעם אחת ודי!!
אפרת.

שוני - גם אני מתחילה דיכוי ביום 21

ומזריקה דקפפטיל 0.1 כל יום עד הכוריגון. זה במקביל לזריקות ההמשך: גונל-f ומנוגון לפי הוראות הרופא והאחיות שבתיאום עם בדיקות ה-u.s והדם. אני ממליצה לך לשאול את האחיות או את הרופא בלי להתבייש, אם חשוב לך לדעת יותר זו זכותך המלאה. כולם מבינים שלא למדנו רפואה ואנחנו לא אמורות לדעת. מאחלת לך שלא תספיקי ללמוד הרבה
- נילה (שמשתדלת לא לדעת יותר מידי)

נועם@בת

New member
לא נתת הרבה פרטים, אבל יש כמה

תשובות לשאלה שלך. דיכוי ביום ה-21 יכול להנתן בכמה אופנים: זריקה אחת של דקפפטיל 3.25 זריקות יומיומיות של דקפפטיל או דיפרלין שאיפה ממשאף 3 פעמים ביום- בוסרלין/סופרפקט או סינרל. דקפפטיל 3.25 היא זריקה חד פעמית ביום ה-21. כל היתר ניתנים מהיום העשרים ואחת ועד יום לפני שאיבת הביציות. הוסת (זאת של תחילת הטיפול) אמורה להגיע בזמן. לפעמים היא קצרה או דלה, ולפעמים מתארכת. כלומר יכול להיות בה שינוי מהרגיל. את זריקות ההורמונים מתחילים מהיום השני-שלישי לוסת, במשך 8-14 ימים (יש מקרים שיותר מזה). ואם אני זוכרת נכון אז באותו יום גם עושים בדיקת דם לודא שרמת ההורמונים ירדה למינימום. ביום הששי בערך למתן זריקות ההורמונים מתחילים עם בדיקת דם וUS למעקב זקיקים כל יומיים שלושה בערך. כאשר יש זקיקים מובילים שמתקרבים ל20 מ"מ הרופא מחליט (על סמך גודל הזקיקים ורמות ההורמונים) על מתן זריקת כוריגון, ו30 שעות אחרי כן על שאיבת הביציות. אם תתני יותר אינפורמציה על מה שהרופא אמר- נוכל לחבר את הפאזל שלך
בכל מקרה- שיהיה ב |הצלחה| שבוע טוב נועם

למעלה