שאלה על דיכוי

יעל@

New member
שאלה על דיכוי

אני לפני IVF שני. התחלתי ביום ה- 21 את הדיכוי. עדיין לא קיבלתי ואני ביום ה- 33. האם זה אומר שהדיכוי לא יעבוד? מה לעשות? תודה, יעל

נועם@בת

New member
אין קשר בין עיכוב במחזור ובין

תוצאת הדיכוי. מתי היתה צפויה הוסת לולא הדיכוי? האם זה ממש איחור יחסית למועד הוסת הצפויה? לפעמים האיחור נובע מהזריקה, לפעמים אין קשר, ולעיתים נדירות הוא פשוט נובע מהריון ספונטני בלתי צפוי
. חכי עוד כמה ימים, ואם לא תגיע הוסת תפני לרופא. שיהיה בהצלחה נועם

יעל@

New member
טוב אז כנראה שהגוף שלי מרגיש

שמדברים עליו. והיום בבוקר הגיעה המכשפה. IVF שני יוצא לו לדרך. נועם, תודה על התשובה. יום נעים. יעל

אפרת**

New member
לי ג"כ המחזור טיפה אחר

לא שהוא כל כך מסודר בלי טיפולים. אולי בלי קשר יצא לי באותו חודש מחזור ארוך. היה 35 ימים. וזה לא אומר כלום לגבי הדיכוי.

love joy

New member
יעלי,

דבר ראשון המחזור לא חייב להגיע! בני נולד מ IVF שעשינו לאחר שחיכינו למחזור חיכינו וחיכינו ובסוף החליט פרופ´ משיח החליט להתחיל טיפול והתוצאה המדהימה כרגע נמצאת בגן הילדים! אצלי בדר"כ המחזור לא מופיע או מתעכב, אבל בטיפול הנוכחי שלי ביקשו ממני להגיע לבדיקת דם וUS באסותא לפני שמתחילים טיפול ובבדיקה ראו שהררית גדולה מדי ציססטה ולכן חיכינו לבוא מהחזור (שהיגיע לבסוף לאחר כמה ימים!) כך שאין מקום לדאגה אבל יש ליידע את היחידה בה את עוברת את ה IVF כדי שיעשו לך בדיקת דם ו US. המון המון בהצלחה! LOVE JOY

יעל@

New member
../images/Emo51.gif

וכמו שעדכנתי, התעוררתי בבוקר עם המכשפה. כבר דיברתי עם הרופא, ועוד יומיים אני מתחילה להזריק. ומקווה שאולי הפעם זה יצליח. יעל

למעלה