שאלה על די וי די

שאלה על די וי די

יש ברשותי מספר של סרטי DVD אבל בלי תרגום האם יש דרך להוסיף להם תירגום כלומר לצרוב עליהם או משהו כזה עוד שאלה לפני שבוע בערך יצא טרילוגיית בחזרה לעתיד לDVD באזור 2 ואני הבנתי שאזור 2 זה עם תירגום לעיברית אבל זה יצא בלי עיברית למה

KING OF POP

New member
איפה יצאו הסרטים ?

אני חולה על הסרטים האלה ורוצה לקנות איפה אפשר לקנות? וכמה זה עולה?

rossdave

New member
Zone 2 זה לא אומר תרגום

הכוונה באזורים השונים(zones) היא לחלק את העולם כך שכל איזור יוכל לראות רק DVD מהאיזור שלו, אבל כמובן שזה לא עובד ככה וכולם רואים מכולם. ישראל נמצאת באיזור 2, אבל זה לא אומר שבהכרח יהיה תרגום עברי בסרט. בקיצור, האיזור לא אומר כלום לגבי תרגום, צריך לבדוק כל DVD לגופו. לגבי הוספת תרגום, אני לא ממש יודע.

TheShis

New member
תשובות (ושאלה):

דבר ראשון - אתה לא יכול לצרוב על דיסק מקורי תרגום. שנית - לא לכל דיסק מאיזור 2 יש תרגום בעברית. צריך לבדוק כל מקרה לגופו. והשאלה: מאיפה הזמנת את טרילוגיית בחזרה לעתיד (איזור 2) בשלב כל כך מוקדם ובאיזה מחיר?

עוד כמה שאלות ותשובה

קודם כל ראיתי את הטרילוגיה בלייזר קלאב יש שני גרסאות 1 עם מסך רחב 2 עם מסך מלא עכשיו בקשר לאזורים אני יודע שלא כל דבר שיוצא באזור 2 יוצא אוטומטי עם תרגום לעיברית פשוט חשבתי שאולי הדיסק עובר בעוד איזה תחנה כדי לתרגם אותו שאלה שניה מי קובע אם יהיה לזה תרגום לעיברית או לא

אני ממליץ לך לא להתייחס למה שכתוב

באתר של לייזרקלאב, או לפחות לא לכל מה שקשור לפרטים על הדיסקים. כבר שמתי לב מזמן שהמידע שנכתב שם מועתק הרבה לפני שהדיסק עצמו מגיע אליהם, והם לא בדיוק טורחים לאמת את המידע הזה. כשאני הזמנתי מהם בדקתי איתם קודם כמה פרטים שהיו חסרים באתר, ורק אחרי שקיבלתי תשובה קניתי את הסרטים בלב שקט. לדעתי הם פשוט עושים copy & paste "על עיוור" מ-dvdempire.com! לגבי התרגום, מה זה רלבנטי אם זה עובר בעוד תחנה כדי לתרגם? ( אגב, הדיסק מודפס ביחד עם התרגום). אם אתה רוצה תרגום פשוט תברר אם זה כלול באותו הסרט. באזור 1 לא תמצא סרטים עם עברית בכל מקרה. מי קובע אם לתרגם? שמעתי שהבת האמצעית של מנחם גולן ביחד עם הדודה של אח של גיסו של יורם גלובוס... (
)

נו אני שואל ברצינות

מי מחליט עם על סרט X יהיה תרגום ועל סרט Y לא יהיה כי שי הרבה סרטים וסדרות וטרילוגיות שיצאו על DVD ולא נראה לי שיהיה אותם מתי שהו עם תרגום בכלל לא טורחים להביא אותם מצב חרבנא אני רוצה סרט עם תרגום ואין אין איזה פתרון אחר

Soak

New member
האמת - גם אני לא יודע

אני מתאר לעצמי שיש מקבלי החלטות גדולים מאיתנו בחברות הגדולות שקובעים את זה. בכל מקרה אני מציע לך לשאול את האורח שלנו ביום שלישי את השאלה הזו.

TheShis

New member
היא עוד לא יצאה.

פשוט ניתן להזמין כבר.
המחיר, אגב, יקר להחריד.

למעלה