שאלה על דל

kobi 23

New member
שאלה על דל

באילו חנויות יש עוד מבחר רחב של מחשבי דל (באזור המרכז). פשוט בNOTEBOOK CLUB מוכרים רק עם FREE DOS ואני מעוניין שזה יהיה מוכן לשימוש עם כל הדרייברים והמערכת הפעלה. תודה

RoyBO

New member
מה הכוונה? אם אתה מזמין עם

ויסטה זה לא מגיע מותקן עם הכל?

kobi 23

New member
זהו ששאלתי פה לא מזמן

ואמרו לי שלא מתקינים דרייברים ושלא מביאים דיסק

RoyBO

New member
זה בנוגע לXP

כל מערכת הפעלה של ויסטה תקבל מחיצת שיחזור לדעתי בנוגע לXP הם מתקינים הכל כולל דרייברים אך לא מספקים מחיצת שיחזור או דיסק התקנה

kobi 23

New member
אתה בטוח ?

בויסטה הם גם מתקינים דרייברים וגם מחיצת שחזור ? למה באתר כתוב במפורש "חובת הדרייברים על הלקוח\משתמש בלבד "

RoyBO

New member
זה כסת"ח למי שמזמין ללא מערכת הפעלה לדעתי

לגבי מחיצת שיחזור זה אני לא בטוח שיש תמיד אבל חייבים לספק לך אמצעי לשיחזור

kobi 23

New member
אבל

אם אני מזמין ללא מערכת הפעלה איך יספקו לי אמצעי שחזור ? אני אשמח אם מישהו פה שקנה אצלם יענה לי על הקושיה הזו

RoyBO

New member
ברור שאם אתה לא קונה דרכם מערכת הפעלה

אז אין להם שום מחוייבות לעזור לך בזה

yaelgro

New member
לפי האתר שלהם אתה יכול לקנות

גם עם מערכת הפעלה. למשל חלק מדגמי הסטודיו. שים לב שבמפרט הטכני למטה הם לפעמים רושמים FREE DOS אבל בפועל באופציות למעלה WIN VISTA PREMIUM כבר מסומן.

kobi 23

New member
אני מעוניין בווסטרו

ואין דגם של ווסטרו עם מערכת הפעלה בילט אין (אני מניח שבמחשבים שהמערכת מראש מותקנת מותקנים גם הדרייברים)

kobi 23

New member
זה לא בשבילי

אבא שלי רוצה לקנות נייד ,אני קצת התלבטתי בין הסטודיו לווסטרו אבל נראה לי שאלך על הווסטרו ,אני לא אוהב סדרות ביתיות

RoyBO

New member
הסתכלתי בעוד אתרים

נראה שהמחשבים מגיעים FREE DOS כנראה החנויות מזמינות עם התקנה שבוצעה אצל היבואן יש מצב שאין מחיצות איחזור אני מאמין שצריכים לספק לך דיסק שיחזור

ypm

New member
קובי, עם לא מגיע עם מע"פ מדל

הם ידעגו להדביק לך מדבקת רישוי + יתקינו לך לערכתי אימג' שהכינו מבעוד מועד .

ypm

New member
רק לויסטה יהיה מחיצת שיחזור והיא לא נסתרת

ורק אם הויסטה הגיעה מהמפעל מותקנת על המחשב.

kobi 23

New member
מודה שזה לא התחום שלי

אם היא לא תהיה נסתרת איך היא תהיה ? דרך הRECOVERY של ויסטה ? או שבכלל דרך דיסק שחזור שאני אקבל שיכלול את כל הדרייברים ומערכת ההפעלה

RoyBO

New member
יש מחיצה D שנקראית RECOVERY

ונגשים אליה דרך F8 בעליית המחשב

למעלה