שאלה על האיטנרנט

promod

New member
שאלה על האיטנרנט

בחלק מהמשחקים שהורדתי בזמן המשחק קופץ לי באנר כל מיני פרסומות כאלה שאני לא נמצא על רשת האם זה מוריד לי מהחבילת גלישה עם כן איך אני מבטל את הפירסומות האלה.. וכמה שוקל כזה דבר תודה

YosMan1

New member
כן, ואי אפשר לבטל את הפרסומות

אתה יכול לנתק את הגלישה הסלולרית אם אתה רוצה . כל הרעיון של האנדרויד בנוי על דחיפת פרסומות לטלפון (גם אפל התחילו במודל דומה בורסיה 4 של מערכת ההפעלה שלהם) תוריד תוכנה שעוקבת אחרי כמות ה DATA שצרכת בסלולר וב WIFI בנפרד וככה תוכל לעקוב אחר מצבך. Data Counter או 3G watchdog שגם יתריע לך שאתה מתקרב למכסת הגלישה שלך.

promod

New member
אני ממש לא מבין בנפחים האלה

נצי החברה אמר לי שב70 אחוז מהחבילה יגמר זה ידווח לי יש לי חבילת גלישה של 500 מגה תוכל לאמוד לי בסבירות האם זה נפח נמוך? האם זה אפשרי לעבור? בידה ואני די פעם מסתכל קצת אילים וכתבות לא מוריד וכד' תודה

pelegnz

New member
מומלץ להתקין תוכנה

אני מצתרף ל-YosMan1 בהמלצה. אני משתמש ב-3G watchdog ויש לו ווידג'ט כך שהכל ברור ופשוט. מעבר להמלצה הזאת, 500 מגה זה יותר ממספיק אם אתה רק משחק, מוריד דוא"ל וגולש ברשת. אני למשל גולש בלי חשבון, ומשחק הרבה ועושה עוד די הרבה דברים אחרים ובקושי מגרד את ה-400 מגה בחודש. אם אתה לא מודיר סרטים ביוטיוב כל היום, כמעט שאין סכנה שתגיעה ל-500 מגה. אבל קודם כל להתקין תוכנה.

YosMan1

New member
500 מגה זה המון, לישמושים שציינת

אימיילים, ואינטרנט רגיל לא תעבור את ה 150 מגה. הורדות ויוטיוב יכול לקרב אותך ל 500. בכל מקרה תתקין את התוכנה ותקבל מושג במהלך החודש הראשון לגבי השימוש שלך. 1 גיגה ישאיר אותך שקט גם להורדות ויוטויב.

למעלה