שאלה על האלבום הבא עלינו לטובה

slallum

New member
שאלה על האלבום הבא עלינו לטובה ../images/Emo3.gif

מה יהיה בו בערך? אם מישהו יודע? או שאם אפחד לא יודע - לקובי ולגל
איזה השפעות יהיו ניכרות בו? מה יהיה מבחינת מוזיקה? מה הסגנון? איזה שירים שאנחנו מכירים יהיו בו?

Funky Giraffe

New member
אורחים

שס מירי מסיקה MC שירי עלמה זק פיני חדד שירים תן לי חתימה פרח השכונות אינסטרומנטל 14 טראקים 13 שירים נעימה אחת זה מה ידוע אותי

peremen

New member
אורח של כבוד

נוריאל עמר!!! שניגן בטיפקס בחיים שלך בלאפה, כלבים לא נובחים בירוק ונשיקה לדוד מתארח באלבום בכינור ועוד...

באלבום החדש טיפקס מצדיעה

לתזמורת של החבובות, גראנד מאסטר פלאש, הליגה האנושית, יאיר ניצני, ספנדאו בלט, אתי אנקרי, קייט בוש, ציון גולן, יוריטמיקס, ספייס גירלס, וואם!, קיור, להק שחפים, פורטיס, עופר לוי, שוקולד מנטה מסטיק, דיוויד בואי, טוק טוק, נערי המים, איציק קלה, פט בן עטר, קובי בן עטר, סימפלי רד, ראשיד טאהא, להקת שפתיים, קווין, מתי כספי, התרנגולים, רוני ידידיה, כוורת, הבילויים, מקהלת הצבא האדום, יוסי בנאי, לכו נרננה, דובי זלצר, קלאנאד, שבלול, שם טוב לוי, פיטר גבריאל, , תערובת אסקוט, הדודאים, הפרברים, העמרנים, טריפונאס, בק, מרסדס בנד, דיבו, בלר, המכוניות, הרב קרליבך, מופע הארנבות של דוקטור קספר, המירוץ אחר הגלימה, תומס דולבי, דמעות לפחדים, קאג'אגוגו, לס נגרס וורטס, אהוד בנאי, ג'ורג'יו מורודר, וויסאז', משה גיאת, חנה לסלאו, ג'קי מקייטן, לי פרי, מועדון תרבות, מרגול, יו בי 40, דובי דוברמן, הקומדי סטור, גידי גוב, שארל אזנאבור, בני ברמן, ז'אן ז'אק פרי, הפוגז, פוליקר, זירו 7, פליימינג ליפס, אריק סיני, סשה ארגוב, זרובבל, מיקי גבריאלוב, ארץ נהדרת, אלכס ליבק, הגשש החיוור, הדג נחש, שוש רם, יהודה קיסר, מייקל ג'קסון, רולינג סטונז, ג'יימס בונד, הפיקס, פורטרט, אקסטרים.

slallum

New member
אני בטוח שאתם מצדיעים לכל אלה

אבל מה עם השפעות שניכרות באלבום? כל אלה יופיעו בצורה כלשהי באלבום?

../images/Emo45.gif

האם הרשימה הארוכה והמכובדת הזאת תופיע באלבום כמו בחוברת של "דיסקו מנאייק"?

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאחלה של הצדעה

אתם כנראה היחידים שיכולים להצדיע לפורטיס ולעופר לוי מיד אחרי השני... וסחתיין על ההצדעה לתזמורת של החבובות! מצורף: אנימל, המתופף הגדול ביותר בתולדות הטלוויזיה.

למעלה