שאלה על האתיקה של הקוסמים

Flagg1

New member
שאלה על האתיקה של הקוסמים

מה אתם אומרים על המתחרים בתוכנית של גלר שמתארים את עצמם כבעלי כוחות על? האם זה לא מנוגד לחוקים של איגוד הקוסמים להגדיר את עצמם בצורה כזאת? אני חושב שזה יכול לגרום לנזק מסוים, כי עכשיו אנשים תמיד יחשבו שהם מגדירים את עצמם בצורה כזאת ויהיה להם קשה להתנער מהתדמית בעתיד הרחוק, במיוחד כשהתוכנית תסתיים. אשמח גם לשמוע מה מנהל הפורום חושב על הנושא הזה.

068

New member
אני בספק שהם באיגוד הקוסמים....

ובגלל זה הם לא צריכים לשמור על החוקים שלו...

אה! ועוד משהו...

זה חלק מהאמנת האתיקה של האגודה: "הקוסם לא יתחזה כבעל כוחות על-טבעיים" וזה עוד בהדגשה!

Flagg1

New member
אז מה אתה אומר על הסיפור כאן?

אני יודע שאתה קוסם ואולי גם חלק מהאגודה עצמה.. אתה חושב שהם עושים משהו לא הגון? הם עלולים להסתבך בגלל כל העסק הזה? זה עצוב לי לראות שרוב הקוסמים נגד מה שאנשים כמו גלר עושים, אבל עכשיו חלק מהם מוכנים להצטרף אליו ולזרוק את האתיקה שלהם בשביל להופיע בטלויזיה.

אני אומר שהם חלק מתוכנית...

אם אתה רוצה להשתתף בתוכנית מסוימת, אתה צריך לשחק את חוקי המשחק...אצל גלר אלה החוקים (אגב אני בטוח שהם חתומים על חוזה מסוים עם כל מיני דרישות על הזדהות בפומבי וכאלה) אף אחד מהם לא הצהיר או יצא בגלוי שהוא "בעל כוחות על טיבעיים", זה איפשהו בתחום האפור שהם מצד אחד לא טוענים שהם קוסמים ומצד שני הם משתתפים בתוכנית של גלר שמדברת על הכוחות המיוחדים שלו... אני לא חושב שהם עושים כאן משהו לא הגון-אחרי הכל זה תוכנית ריאליטי ובידור שצריך לקחת בפרופורציות. אם הם עלולים להסתבך ? שוב הדבר היחידי שיכולים לעשות להם, זה לזרוק אותם מהאגודה-לא מאמין שזה יקרה, הם יותר מדי חשובים ויקרים.

orimagic

New member
אני מציע לך להיכנס לאתר

של אגודת הקוסמים לפורום ולקרוא את ההודעה שכותרתה "היורש - כבוד או קלון". אתה מוזמן גם להגיב. יש גם המון תגובות לנושא בפורום הזה.

למעלה