שאלה על האתר הרישמי איך נירשמים לשם? יש שם עדיין צאט? תודה לעונה
D dafnaleh New member 30/12/03 #2 האתר הרשמי אין שם כרגע צ'אט, אבל יש פורום די טוב, עם אנשים חביבים ביותר. איך נרשמים: כנס\י לBBS ועשה\י רג'יסטר, או לוג אין.
האתר הרשמי אין שם כרגע צ'אט, אבל יש פורום די טוב, עם אנשים חביבים ביותר. איך נרשמים: כנס\י לBBS ועשה\י רג'יסטר, או לוג אין.
ג גברת פלפלת האחת New member 30/12/03 #3 אבל בסוף השנה סוגרים את האתר מעריצים, שזה מחר, נדמה לי.. ובשביל להצטרף צריך לשלוח 25$ לכתובת שמופיעה שם. פעם הצלחתי להכנס לפורום.. ואני לא זוכרת איך
אבל בסוף השנה סוגרים את האתר מעריצים, שזה מחר, נדמה לי.. ובשביל להצטרף צריך לשלוח 25$ לכתובת שמופיעה שם. פעם הצלחתי להכנס לפורום.. ואני לא זוכרת איך
D dafnaleh New member 30/12/03 #4 אבל 2 לפי מה שהוא כתב, השאלה היא על האתר הרשמי ולא מועדון המעריצים.
ג גברת פלפלת האחת New member 30/12/03 #6 רק אמרתי... ובשביל להיות חברים בפורום, צריך להיות גם במועדון מעריצים לא? וגם בשביל להשתתף בצ'אט, לא? זה מה שאני הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה.
רק אמרתי... ובשביל להיות חברים בפורום, צריך להיות גם במועדון מעריצים לא? וגם בשביל להשתתף בצ'אט, לא? זה מה שאני הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה.
D dafnaleh New member 30/12/03 #7 לא אין שם צ'אט, היה פעם , אבל אין. בהחלט לא צריכים להיות חברים במועדון המעריצים בשביל להשתתף בפורום.