שאלה על הבוקר- לבעלי ניסיון

elirz

New member
שאלה על הבוקר- לבעלי ניסיון

מהנסיון שלכם- ניתן לעבוד באותו פרק זמן על שתי תוכנות מידול שכל אחת עובדת "בראש אחר". למישהוא יש נסיון כזה? או שפשוט חבל על הזמן כי בכל תוכנה , אותו מקש נותן פונקציה אחרת וזה רק יוצר תיסכול ועצבים מיותרים. או שזה משהוא כמו לסוע בבוקר על מכונית אחת עם הילוכים ובערב על אוטו אוטומט. למי שיש נסיון בזה אשמח מאוד לקרוא אתו

LeonardoDV

New member
באופן עקרוני אין בעיה.

אני אישית עובד עם שלוש תוכנות תלת-מימד בעלות אופי שונה מאוד, From-Z, Cinema4D, SolidWorks. ואין לי בעיה לעבור מתוכנה לתוכנה. אני גם מכיר הרבה חברה שעובדים על לפחות 2 תוכנות ללא שום קושי. זה לא מצב אידאלי, אבל אם תוכנה אחת לא מספקת את כל הצרכים אז אין ברירה.

elirz

New member
תודה LEONARDO

תגיד גם בהתחלה כשהתחלת לעבוד על מס' תוכנות במקביל לא היה לך קשה? לפעמים אני די מתעצבן כשאני מקיש על לחצן שאמור לתת פקודה מסוימת ואני שוכח שזה מתאים לתוכנה אחרת. אולי זוהי מיומנות שרוכשים עם הזמן ?? או שאתה פשוט מוכשר כמו LEONARDO. יום נפלא.

LeonardoDV

New member
לא התחלתי לעבוד על מס' תוכנות

בבת-אחת. במשך השנים למדתי עוד ועוד תוכנות, על-פי הצורך. זה גם מה שאני ממליץ לך, בכל מקרה תתחיל עם תוכנה אחת ואחר כך לאחר שתשיג שליטה מסויימת תלמד עוד אחת. לגבי בלבול במקשי קיצור, ברוב התוכנות הרציניות בשוק, ישנה אפשרות להגדיר מקשי קיצור באופן אישי. אני משתדל לסדר את זה כך שבכל התוכנות, שאני עובד איתן מקשי הקיצור יפעילו פונקציות זהות או דומות.

elirz

New member
תודה על העידוד

האמת היא שזה הכיוון שחשבתי, אבל חששתי להכנס לתוכנה נוספת מבלי חוות דעת מבעל נסיון. עזרת לי להחליט . הרבה תודה.

eldarinn

New member
לא צריכה להיות בעיה.

מספיק להכיר את הפיצ'רים וסרגל הכלים של התכנות ומה השגעונות הקטנים של כל אחת

elirz

New member
סתם סקרנות

בוקר טוב ELDARINN מותר לשאול בכמה תוכנות אתה משתמש במקביל? יום נפלא. אלי.

מיכאל ג

New member
לי יש בעיה עם זה

אני עובד רק עם תוכנות תלת מימד אחת אבל יש גם דו מימד. הבעיה שלי היא עם קיצורי מקלדת, בעיקר שיפט קונטרול ואלט שעושים דברים שונים בכל תוכנה. רק במקס שיפט עושה CLONE וקונטרול מוסיף לבחירה - ברוב התוכנות בעולם זה הפוך! ובפוטושופ זה אלט שעושה CLONE. והרבה פעמים אני מנסה לעשות PAN ו-ZOOM עם הגלגלת של העכבר במקום עם מקש רווח או CTRL+/- בכל מיני תוכנות של אדובי.

למעלה