שאלה על ההבדלים בין PS2 אירופאי

shaikn

New member
שאלה על ההבדלים בין PS2 אירופאי

לPS2 אמריקאי מה ההבדלים חוץ משיטת השידור שלהם מה האירופאי יותר חזק? והאם הג´וק "משיח" מתאים לPS2 האמריקאי? אחרי הכל אין לי טלויזיה שהיא מולטיסיסטם בבית אבל מתאם צבע יעזור לא? לפי מה שהבחור שמוכר את ה"משיח" הוא בעצמו מתאם צבע ה"משיח" נו מה אתם אומרים?

ps2chip

New member
אני אנסה לעזור

ה"משיח" בגרסתו הראשונה ייצא אך ורק למכשירים אירופאיים(pal), לאחר מכן תצא הגירסה עבור המכשירים האמריקאיים(ntsc). מעולם לא טענתי שהמשיח כולל בתוכו מתאם צבע,למעשה אין צ´יפ שכולל בתוכו מתאם צבע. מה שה"משיח" עושה זה מפעיל את המשחקים המיובאים והצרובים ללא איתחול. שמדובר בטלויזיות מולטיסיסטם,התמונה תהיה בצבע ובגודל המתאים כמו משחק לא מיובא. על מנת שהתמונה תהיה בצבע ובגודל המתאים בטלויזיה שהיא לא מולטיסיסטם, יש לחבר מתאם צבע. אין קשר בין פעולת הצ´יפ לבין התאמת הטליוזיה לשידורי ntsc. מקווה שעניתי על שאלתך.

*amir

New member
לא חייב מתאם צבע חיצוני שהינו יקר

מאד-כ-350-400 ש"ח. מתאם צבע של ps1-לא מתאים ל-ps2. באפשרותי לפתור את הבעייה מבפנים המכשיר בעלות של 50 ש"ח בלבדוהיתרון:אין שום הנחתה באיכות התמונה כתוצאה משימוש במתאם חיצוני,בדמות ממיר הצבע. אמיר

shaikn

New member
תגיד האם אפשר במקביל ל"משיח"

בלי להכנס אם כדאי או לא כדאי לעשות אותו האם אחרי שאני ירכיב את המשיח בPS2 שלי אתה תוכל להרכיב בPS2 את המתאם צבע הפנימי שאתה מרכיב? וזה לא יהיה בעיה אתה גר באיזור חיפה לא? כמה זמן יקח לך להתקין אותו? בתודה שי.

*amir

New member
תשובה.

ניתן להתקין את ממיר הצבע הפנימי בלי שום קשר להסבה לצרובים(ולא משנה גם איזו הסבה לצרובים). זמן עבודה משוער: 15-30 דקות(תלוי בוורסיית המכשיר). אמיר

למעלה