שאלה על ההופעה בבארבי... ב-22 נדמה לי.. מי מחמם אותם?
ע עליסהה New member 10/8/03 #5 שולט!, תקני בבארבי תבואי מוקדם, למרות שבד"כ , תמיד יש... יוו איזה שווהההה ענקקקקק.........
ר רותמיקה New member 10/8/03 #6 מה הטלפון שם?../images/Emo29.gif כי הולכים להיות שם המון אנשים. ואני רוצה שישמרו לי כרטיסים..
ע עליסהה New member 10/8/03 #7 אני לא כ"כ סגורה על זה שאפשר להזמין אבל תנסי באתר שלהם.. www.barby.co.il לפי דעתי בואו פשוט מוקדם...
ר רותם גוזי בת New member 10/8/03 #11 ההופעה משודרת גם ברדיו../images/Emo163.gif אמממ או שעדיף שאני אשתוק!!!
M MiStEr G u I t A r New member 11/8/03 #12 רותם תבואי להופעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif
ר רותם גוזי בת New member 11/8/03 #13 אני אבוא רק אם יהיה לי עם מי../images/Emo163.gif וגם אם יהיה לי עם מי עדיין יש בעיה של איך להגיע!!! ואני חושבת שמצאתי עם מי אבל איך זו בעיה אחרת!!!
אני אבוא רק אם יהיה לי עם מי../images/Emo163.gif וגם אם יהיה לי עם מי עדיין יש בעיה של איך להגיע!!! ואני חושבת שמצאתי עם מי אבל איך זו בעיה אחרת!!!
ר רותם גוזי בת New member 11/8/03 #15 לא לא לא קשור../images/Emo163.gif אמרתי שהבעיה היחידה זה איך אני מגיע..
F fushi e New member 12/8/03 #18 מי כל אלה?../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif ומה זה אומר שהם מתארחים?..
P Physical Graffiti New member 14/8/03 #19 ../images/Emo58.gif שלומי ברכה זה הגיטריסט של משינה!!!!!! מאור כהן הוא מהבליינים ואביב מארק זה זה שיהלי מנגן בלהקה שלו, או משהו כזה.. וזה שהם מתארחים אומר שהם ישירו עם מוניקה כמה שירים.
../images/Emo58.gif שלומי ברכה זה הגיטריסט של משינה!!!!!! מאור כהן הוא מהבליינים ואביב מארק זה זה שיהלי מנגן בלהקה שלו, או משהו כזה.. וזה שהם מתארחים אומר שהם ישירו עם מוניקה כמה שירים.