שאלה על ההופעה

• פותח הנושא myid
  • פורסם בתאריך

myid

New member
שאלה על ההופעה

1)הייתי במופע הזריחה במצדה באוקטובר, אבל כשבאנו כל התור לעלייה למצדה כבר היה מלא לכן ישבתי במקום שכמעט לא ראו את דייויד. מה לעשות? אני לא יכול לישון שם בלילה. 2) ההופעה הראשונה היא בין מוצ"ש לראשון? אין משהו נוח לאנשים עובדים? 3) באוקטובר נהניתי אבל היה מינורי / מלנכולי, אולי כי ציפיתי שמעתי בלי סוף את "מתחיל לנשום" עם הג'רוסלם סלסה בנד. מה יהיה הסגנון הפעם? אני נוסע במכוניתי הפרטית ויש מקומות - שלמו לי 100 לאדם ואכסה את הכרטיס שלי

myid

New member
ושאלה 2

מהבוקר הטלפון בקסטל תפוס, ואני לא רוצה להזמין באינטרנט כדי לקבל את ההנחה לסטודנטים, יש מה לעשות חוץ מלחכות? לגבי המכונית שלי צחקתי כמובן...

glitter8

New member
ותשובה 2

הם עובדים עד 11 בלילה...תחכה בסבלנות, ותקווה שנשארו לך כרטיסים...כי יש מצב שגמרנו את כולם

glitter8

New member
תשובות על ההופעה

טוב- קודם כל מספר הבהרות.. א- ההופעה לא על פסגת ההר אלא באמפי למטה- כך שאין עניין של תור לעליה ברכבל-ההגעה דרך ערד. ב-אם חשוב לך להיות בשורה ראשונה, תבוא מוקדם, כמונו, אין מה לעשות. ג-כולם עובדים. כמו שיש יום כיפור-יש הופעה במצדה- פעם בשנה ומי שמשוגע לדבר לא יוותר..
ד-אם היה לך מינורי מדי...זה לא עם להקת סלסה גם הפעם, אז אל תצפה..אבל גדי סרי יהיה על כלי הקשה, ויתן בראש! ה- כרטיס לא עולה 400 שקל...נא להירגע...אנחנו כבר התארגנו על הסעה...אבל מי שמעוניין- שיפנה אליך בכיף! ו-כן, ההופעה הראשונה היא בין מוצ"ש לראשון. ההופעה שווה כל גרוש, והיא בכלל לא יקרה יחסית להשקעה של ההפקה...אז תבוא בכיף ואל תחשוב על החור בכיס
להתראות במצדה

myid

New member
תודה על התשובות, וקניתי כרטיס למוצ"ש ../images/Emo13.gif

glitter8

New member
../images/Emo24.gifנהדר, נתראה למרגלות ההר

אנחנו נהיה בשורה הראשונה, עם השלטים "דוד המלך..." תבוא להגיד שלום

myid

New member
בכיף אגיד שלום

אבל באיזה שעה תהיו שם כדי להגיד לתפוס את השורה הראשונה?

handlessman

New member
בוא נגיד שעה מספיקה...

כמסורת משלחת הפורום למצדה (שלצערי עוד לא זכיתי להיות כלול בה עד עכשיו בשל נסיבות שונות), אז אם אני לא טועה... אם זה מתחיל ב-3 אז בטח אנחנו כבר נהיה שם ב-1 בערך. אני אביא רוב הסיכויים mp3 עם רמקולים ניידים ונחגוג עד שיתחיל הדבר האמיתי !!

handlessman

New member
יש מצב להרחיב את ההסעה נראה לי...

יש עוד כמה אנשים שבטח רוצים ומעוניינים או שצריכים ולא יודעים, אז אם יהיו עוד כמה יהיה אפשר לקחת הסעה גדולה יותר, וזה יתחלק בין יותר אנשים... אם זה יתאפשר, אתה מעוניין? לשאר - תראו, אם זה יהיה גם הוא, וגם שרית, ובטוח יש עוד... אז באמת יש מצב לא?

glitter8

New member
בהתאם לביקוש..מצידי נביא אוטובוס

אבל זה לא כ"כ פשוט..כי ככל שהרכב יותר גדול- צריך למלא אותו לגמרי כדי שזה ישתלם, בינתיים ההסעה של ה-10 מלאה לגמרי וזו ההצעה הכי זולה שקיבלנו.. אם יש עוד מעוניינים-בכיף בינתיים כל מי שפנה אלי קיבל מענה. וגם אל תשכח עמרי- שיש אנשים שאנחנו לא מכירים, ואם חלילה מישהו יבריז לנו (או ישבור יד
) השאר יאלצו לשלם גם את המקום שלו.., לכן עדיף הסעה קטנה שמבוססת על אנשים שאנחנו מכירים וסומכים עליהם... אלא אם כן מוכנים לשלם מראש ואז אין בעיה.

למעלה