שאלה על הופעות קאברים

khammel

New member
שאלה על הופעות קאברים

שלום לכולם, הסתובבתי בפורום בהיחבא בכמה שבועות האחרונים וחשוב לי מאד לשמוע את דעתכם -- בפרט מי שמגיע להופעות קאברים של קווין (בארץ/בחו"ל): 1. איזה שיר של קווין שאינו באלבומי הלהיטים הייתם מעוניינים לראות לייב, מבין השירים שבוצעו בהופעות Live Killers, On Fire, Wembley 2. האם אתם אוהבים את הגירסה המהירה של WWRY? 3. חוץ ממשפטים מברייטון רוק, מה לטעמכם צריך לכלול "סולו ברייאן"? תודה מראש, קרן להלן התשובות שלי: 1. Let Me Entertain You + It's Late 2. כן! 3. רמזים לשירים שלא מבוצעים בהופעה

Teo Toriatt

New member
תשובות

1. Spread your wings 2. כן !!! 3. רמיזות לשירים שאינם מבוצעים כמובן... כמו שהוא עשה בהופעה ב Brixton והצליח לצאת ממלכודת ה Bo Rap. נגיד, להתחיל עם רמיזות לBijou (להתחיל כי אפשר לעשות את זה לפני שמכניסים את ההכפלת גיטרות) באמצע להכניס רמזים להתחלה של Keep Yourself כי שם יש שימוש בהכפלה ואולי להכניס אזכור לPrecession בסוף (כמו הסגירה של ADATR) יכול להיות מעניין... ואגב - אני לא הייתי מכניס משפטים מברייטון רוק, נראה לי מיותר.

khammel

New member
?!No Brighton Rock ../images/Emo188.gif

נדמה לי שאם מוותרים על הדיליי הכפול ופראזות מברייטון רוק, אז זה סתם סולו של דברים שבריאן מנגן, ולא "סולו בריאן". אגב, לבצע את procession על גיטרה אחת זה קצת כמו לנסות לשיר את קטע האופרה של בו ראפ לבד: אפשרי רק בתיאוריה

Teo Toriatt

New member
הגדירי "משפטים"

הכוונה למילים (מהשיר המקורי) או פראזות על הגיטרה, אני התייחסתי לראשון ונראה ליש את לשני. לגבי Procession נכון אבל שאלת מה היינו רוצים לשמוע, אז את זה.

khammel

New member
סולו ברייאן - הגדרה

הכוונה שלי לקטע בהופעה שבו ברייאן נותן סולו גיטרה ארוך (מהסוג שיכול לדחות הוצאה להורג ב-3 ימים). לא זכור לי שהוא אי פעם הוסיף שירה... אז אני יכולה להבין מזה שקטעים מברייטון רוק כן?
אין כאן אף אחד אחר בפורום עם דעה???

Teo Toriatt

New member
כמובן

1. משפטים - יש מLive KIllers שפרדי שר, אז הם עשו את הסולו כחלק מהשיר... 2. כמובן שכן חלקים מברייטון - זה הרי הבסיס לסולו! 3. כמובן ש3.5 ימים ולא שלושה...

khammel

New member
מה לא ברור?

להקות קאברים בדר"כ מנגנות את ה"להיטים". השאלה שלי היא איזה שירים שבוצעו ע"י קווין בהופעות שציינתי היית רוצה לראות להקת קאברים מבצעת. חוצמזה, מכיון שאני מנסה לבנות סולו משלי שיהיה בסגנון הסולו של בריאן, מעניין אותי מה אנשים פה בפורום היו רוצים לשמוע או חושבים שחייב להיות בסולו כזה. מקווה שעכשיו יותר ברור. וכמובן, אשמח לשמוע תשובות

למעלה