שאלה על הזמנה מאיביי

The Walrus

New member
שאלה על הזמנה מאיביי

נניח אני רוצה להזמין מאיביי איזה פדאל נחמד לגיטרה, משהו בסגנון הזה. מכשיר שלא שוקל יותר מדי, אם זה משנה. עכשיו שאלה: כמה בתכל'ס אני ישלם עליו?? את ה400 דולר שהוא עולה, פלוס נגיד 30 דולר משלוח או כמה שזה לא יצא... וזהו? או שיש איזה מיסים (שלנו או של ארהב), מכס, וכו' שצריך לקחת בחשבון... בארה"ב לדוגמה כתוב שצריך לשלם מחיר מסויים, אבל הוא בלי מסים, אז תמיד מוסיפים עוד בקופה. האם גם באיביי זה ככה (ז"א, שאני יצטרך לשלם יותר)?? אה ועוד שאלה... נגיד שזה הגיע. מאיפה הולכים לקחת את זה? או שמביאים את זה אלי הביתה? ושאלה אחרונה - כמו שאפשר להבין אני חדש בעסק, מה שאומר שעוד אין לי פידבק. האם זה אומר שהמוכרים יסתייגו מלעשות איתי עסקים?? אני לדוגמה לא הייתי עושה עסק עם מישהו בלי הרבה פידבקים חיוביים. שימו לב שבמקרה הזה אני קונה מחנות, ולא מאיש פרטי (הסיבה שאני רוצה להזמין היא כי בארץ המוצר עולה 2500 ש"ח - 900 שקל יותר ממחיר ארה"ב). תודה מראש, יניב.

אז ככה

ברוך הבא! שאלת המיסוי היא שאלת השאלות פה בפורום, אבל לא תוכל לקבל פה את המידע, תכנס לאתר המכס לתבדוק ספציפית לגבי הנושא הנושא. מע"מ תצטרך לשלם בכל מקרה, אלא אם המוצר לא יעוכב במכס...אבל אל תבנה על זה. לגבי משלוח (אליך הביתה, לדואר וכו'), תשאל את המוכר...אם הוא שולח בחברת שילוח זה עד הבית, אם בדואר אז זה יגיע עד סניף הדואר הקרוב. מוכרים רבים יסכימו למכור למישהו שאין לו פידבקים כלל.

ודרך אגב,

שים לב שהלינק ששלחת אלינו זה חיקוי ולא מקור... "You are bidding on an 06 T-Rex Replica" Replice זה חיקוי...

tomerol

New member
רפליקה זה חיקוי אבל לא במובן של

ייצור בסין באיכות גרועה

The Walrus

New member
בקשר לזה

למרות שזה נשמע ככה, לא מדובר בהעתק של דינוזאור טי רקס
. זהו אפקט דיליי\אקו לגיטרה (דיליי - "מעקב" את הצליל, חוזר על הצליל המנוגן לפי הקצב שקובעים עם הרגל בסוויץ' הימני, ואקו - למעשה גם חוזר על הצליל, אבל בקצב מאוד מהיר שאי אפשר לשים לב לחזרות והוא יוצר אפרט כאילו אתה מנגן במערה סגורה או משהו). השם replica (העתק מדוייק) מגיע מזה שהאפקט "מעתיק" את הצליל המקורי שוב ושוב. לחברה קראו T-Rex הרבה לפני שהמוצר הזה היה בכלל בתכנון. אבל בכל זאת, תודה על הכוונה הטובה
.

The Walrus

New member
תודה רבה על התגובה,

בקשר למיסים - כמה אחוזים זה מע"מ?? מה האתר של המכס והאם יש שם תשובה חד משמעית?? המוצר עולה 400 דולר + 30 דולר משלוח לארץ... במקרה הכי גרוע, כמה אני אצטרך לשלם?? פשוט חשוב לי, כי אני חוסך כסף הרבה זמן, ואני לא יודע ממש כמה לחסוך... האם צריך לחסוך בדיוק 430 דולר, או כמה יותר אני אצטרך לשלם.

The Walrus

New member
../images/Emo208.gif

אתם יכולים לפחות לענות לי על האתר של המכס...

למעלה