שאלה על הזרקה

הרמוניה

New member
שאלה על הזרקה ../images/Emo101.gif

אני צריכה להצחיל להזריק פוסטימון מיום חמישי. אנ רוצה להזריק תת עורי-גם פחות כואב ום יש לי יותר מזרקים...) אבל מהפעם הקודמת שהזרקתי בבטן נשארו לי סימנים נורא מכוערים. יש עוד מקום להזריק בו תת עורי ואיך? ומישהי יודעת משהו על הבדלים בתגובות בין תת עורי לתוך שרירי? הרופא שלי לא אמר לי לאן להזריק האם יש עדיפות כל שהיא לאיזה שהיא דרך? המון שאלות והכיפור כבר בפתח אבל... הרמוניה

הרמוניה פוסטימון זה מטרודין ואני ..

חושבת שלא מזריקים אותו תת עורי אלא תוך שרירי לטוסיק ...אני יודעת זאת מבנות ששאלו זאת כבר בהצלחה !

עמית@

New member
הרמונית, קודם כל תבדקי מה רשום

על האריזה, אם אפשר להזריק תתעורי אז אפשר גם לירך וגם לזרוע, ההבדל בין שתי השיטות אמור (אליבא דבוצ´ן) להיות זניח, אם כי יש האומרים שלשרירי יש יכולת ספיגה טובה יותר. אני מזריקה לבטן והתגובה מספקת, כך שזה משפיע בטוח. יש גם הבדלים בחומרים, זה שהגובל הותיר בך סימנים לא אומר שגם הפוסטימון יגיב כך, תנסי בבטן ואם ימשיך להכאיב תנסי בירך (בחלק הרך לכיוון הברך, לא לתוך השריר מקדימה) בהצלחה, שזה יקרה כבר..

נוג

New member
תשובה מנסיון

להרמוניקה שלום! בתחילה הרבה הרבה הצלחה וסבלנות. את הזריקות התת עוריות אפשר לעשות ביד, הירך, ובבטן. מנסיון רב, לפעמים כ -20 זריקות בחודש, עדיף בירך זה הכי פחות כאב. אני גם ממליצה להשתמש במחט כתומה היא הכי דקה ולפני ואחרי הזריקה לשים קרח. שוב בהצלחה נוג

yaelhul

New member
יקירתי, למיטב ידיעתי בהחלט אפשר

להזריק את הפוסטימון (איזה שם מ ז ע ז ע
) תת עורי, ולא משנה אם בבטן או בירך. שיהיה בהצלחה. אני כבר מקנאה בתחילת הזריקות אצלך. מתה להתחיל. חתימה טובה יקרה שלי. יעל

למעלה