שאלה על החזה לאחר הנקה

Mr China

New member
שאלה על החזה לאחר הנקה

אז כמו שכתבתי לפני כחודש, הפסקתי להניק- הנקתי את הקטנות שנה ו-9 חודשים (את הגדולה בזמנו הנקתי שנה). לא זכור לי שאחרי הפסקת ההנקה בפעם הקודמת החזה שלי אממ...כמעט נעלם! תמיד הייתי B בחזיה, אז לא היה מדובר במשהו אדיר אבל בכ"ז היה לי חזה! עכשיו ממש השתטחתי. האם זה טבעי לאחר ההנקה? האם יש מצב שיחזור לקדמותו? אם אני מעריכה נכון אני A.

החזה אחרי ההנקה

הי סינית יקרה

מה שלומכן ?
איך הבנות אחרי הגמילה ? התרגלו ? ואת ?

מה שאת מספרת משותף להרבה אמהות וכנראה שיש לזה אפקט מצטבר, וזה שזו כבר לא הנקה ראשונה, מגדיל
את זה.. החזה קטן, או חוזר לקדמותו אחרי שמסתיימת ההנקה.
לעיתים אמהות מספרות שזה טיפה משתנה אחרי כמה חודשים, אבל לגדול ממש - לצערי - לא מכירה..

סורי שלא הייתי איזה מעודדת..
תמיד יש פוש-אפ... :)

נשיקות וחיבוק

Mr China

New member
הי הדר

תודה על התגובה. אין לי בעיה עם זה, סתם תהיתי אם זה עוד ישתנה/ישתפר. בגדול זה מסתדר עם מבנה הגוף שלי פשוט זה היה מוזר לי שהחזה (על פניו) קטן. מה שכן, אני חייבת להגיד (טו מאץ' אינפורמיישן) שמבנה הפטמות לפחות חודש אחרי נראה שהשתנה- בכל זאת, ינקו מהן כמעט שנתיים...מעניין אם זה ישתנה.
הבנות מדהימות, התרגלו בלי בעיה ומדי פעם עדיין מסתכלות וצוחקות "ציצי! ציצי!". עכשיו אנחנו בעיצומה של גמילה חדשה- מחיתולים, והאמת שהן מאד בעניין ואני נותנת להן להסתובב בלי חיתול בבית (אנחנו די הרבה בבית בגלל מזג האויר הקר...) ועד כה מתקדם יופי.
ממש נחמד לי העניין הזה שהן ממש גדלו- הן ממש פעוטות לכל דבר והגמילה מהנקה מאד עזרה. הן מדברות המון וזה חמוד.
חג שמח לכולכן!

שינוי בפטמות

הי יקירה

לגבי הפטמות (אולי באמת TMI... ) - אבל היה לי חשוב לכתוב על זה..
זה דווקא בכלל לא בטוח שישתנה, כי בהנקה - הרקמות באיזור העטרה נמתחות ומתארכות. לכן - אצל הרבה נשים זה עוזר בהוצאת פטמות שטוחות ומקל על התינוקות לינוק.
הרקמות בדרך כלל לא חוזרות ומתקצרות אחרי שהתארכו..
אז אני מקווה שזה לפחות לא ישתנה..

נשיקות

למעלה