שאלה על החיים שאחרי...

1שילגיה

New member
שאלה על החיים שאחרי... ../images/Emo142.gif

לאחרונה יש לי דחף פנימי מאוד חזק וברור לתקשר עם אימי. המחשבות הפכו להיות מאוד צפופות ומגיעות בעיקר בשעות הערב והלילה. האמת שזה גם קצת מוציא אותי מדעתי ומשפיותי. אצור בי המון כאב והמון רגשי אשמה. הזיכרונות כל הזמן עולים לי ואני מדמיינת המון. אני לא רוצה להטריד את אימי בתקשור עימה ואני גם לא יודעת שהנשמה שאתקשר איתה (באמצעות מדיום) היא באמת אימי... אני רוצה לדעת אם היא התגלגלה חזרה לחיים, אם טוב לה, אם היא יודעת שיש לי תינוק (היא נפטרה כשהייתי בחודש שישי) ואם היא רואה אותו... (הוא לובש את הבגדים שאימי קנתה לו כי לא ידעה אם תזכה לראות אותו). האם היא מודעת אלי ואיפה היא נמצאת עכשיו? האם בין מלאכים? או עדיין איתנו? האם הילר טוב הוא גם מתקשר טוב ואיך למצוא את המדיום הנכון? האם דחף חזק לתקשור (מתוך געוגעים) היא סיבה מספיק טובה לתיקשור? תודה

ssit17

New member
לשילגיה היקרה

התרגשתי מאוד לקרוא את ההודעה שלך. נשמע שהיית קשורה מאוד לאמא שלך. ממה שאת מתארת נשמע לי שאמא שלך מתבוננת בך ועדיין קשורה אלייך. אני אישית מאמינה שמשהו מיקירינו מלווה אותנו גם אחרי לכתם, במיוחד אם הקשר היה חזק ואנחנו ממשיכים להחיות אותם בתוכינו במחשבות ורגשות... כמי שמאמינה באינטואיציה ובתחושות בטן, הייתי מזמינה אותך לא להתעלם מהתחושות שאת חשה. ייתכן שמחכה לך בקרוב תקשור מרגש ומעצים סביב הנושא של אמך. ממליצה לך לאפשר לאינטואיציה להנחות אותך ולסמוך על תחושות הבטן בכל הקשור לבחירת מתקשר. בנוסף, האם את מודעת לנושא של מלאכים שומרים? את בפירוש יכולה לבקש בתקשור לדבר עם השומרים שלך ולא עם אף אחד מלבדיהם. אני בטוחה שהם יוכלו לתת לך מענה בכל הקשור לאמך. מנסיונות שלי בתקשור, תקשור עם שומרים הוא לרוב נוגע וקרוב מאוד, מרגש ומעצים. מאחלת לך בהצלחה. משתתפת בשמחתך על הולדת בנך ובצערך על מות אימך

סיריוס1

New member
לעיתים...

...מחשבות רבות ודמיון רב מתוך געגוע לא תמיד מהכיוון הנכון. לעיתים, צריך פחות להרגיש שלילית או רגשי אשם ואז לראות עד כמה המחשבות רוצות תקשור. הילר טוב לא תמיד מתקשר טוב, מתקשר טוב הוא/היא אדם שיש לו/ה נסיון רב מאוד והגנות מרובות. אני בטוח שהיא בין המלאכים והכל טוב. רק שלא צריך לתקשר מתוך מחשבות שנובעות מרגשות שלילים. אם מתוך שמחה רבה ורצון טוב יבואו מחשבות שאת רוצה לתקשר איתה אז זה יהיה יותר נכון גם עבורך וגם עבורה.

ssit17

New member
מסכימה איתך ועדיין...

בכל זאת, ממליצה על תקשור עם שומרים. נשמע שאת זקוקה לסגירת מעגלים. תקשור עם שומרים ולאו דווקה עם נשמתה של אמך, יכול לדעתי לספק מענה הולם.

סיריוס1

New member
אממ, כן בעצם....../images/Emo189.gif

...תקשור עם שומרים מלאכיים יהיה נכון בכל מצב.

eliya-l

New member
שילגיה

האם השתנה משהו מאז ההודעה הקודמת שלך בקישור מלפני כמה ימים? גם כאן לא התשנה כלום והתשובות הן עדיין אותן תשובות. בשביל לסגור דברים ומעגלים אינך חייבת לתקשר עם נשמת אמך

תמיר 101

New member
שילגיה שלום

מתוך הבנתי ואמונתי אומר לך לא לנסות לתקשר עם אימך האהובה עליך. במצבה הנוכחי (או יותר נכון מצב נשמתה) היא יכולה כרגע להיות בזמן שינה אסטרלי או בחיים האסטרליים ואין טעם להפריע לה. תביני כי כל רגשות האהבה והאשמה שמציפים אותך הם טבעיים אנושיים בלבד. מיעץ אני לך לשגר לנשמתה של אימך האהובה הרבה אור ואהבה, שחררי את רגשות האשמה והגעגועים העזים המציפים אותך במחשבה ובידיע שהחיים שמעבר לחיים, מאפשרים לנשמת אימך להתפתח ולצמוח בדרכה. הסיכוי שהילר טוב יתקשר עם אימך הוא מאוד קלוש (כולל המלאכים וישויות האור) ואם הדבר באמת יקרה התקשור רק יפגע בנשמת אימך האהובה ויתריד את מנוחתה והתפתחותה.

1שילגיה

New member
שלום תמיר

תודה על תשובתך. גם אני מרגישה (משום מה) שתקשור יכול להטריד את נשמתה... מצד שני, יש אופציה שהיא מעוניינת לתקשר עימי ושולחת רמזים? למה הכוונה שינה אסטרלי או חיים אסטרליים? אגב, לפני יותר משנה היא הופיעה בחלום יחד עם אבי ואחותי. היינו בחדר באוניה ופתאום האוניה התחילה לשקוע והיא מאוד ביקשה מאיתנו לצאת מהחדר כי היא רוצה ללכת לישון. היא נשכבה במיטה, הסתובבה עם הגב, האונייה התחילה לשקוע ואנחנו יצאנו מהחדר. האם יש אופציה שבאמת אימי שלחה רמזים או זה התת מודע שלי שסתם מדמיין?

תמיר 101

New member
את האמת לעולם לא תדעי

את יכולה להחליט שזו האמת שלך, ולשאול את עצמך מה את עושה עם זה או לא עושה עם זה דבר. מה שלהבנתי חשוב הוא לשחרר את האחיזה בעבר. העבר כבר מת, הוא לא קיים יותר והדבר מונע מאיתנו להמשיך לחיות את חיינו, לצמוח ולהתפתח. אותה אחיזה גם מפריעה לנשמת אימך האהובה להמשיך בדרכה, לצמוח ולהתפתח. נסי להתבונן מעבר לצרכים ולפרשנות שלך, ראי את מציאות החיים הגשמיים ומעבר להם (האסטרליים - כפי שהם מוגדרים) והתשובות יבואו מעליהן.

שלום שילגיה

לדעתי רצוי לתקשר עם נפטרים רק באם הם מגיעים מעצמם ומרצונם. כך אנו יודעים שאנחנו לא מפריעים להם בדרכם. את ההדרכה לה אנו זקוקים אנו תמיד יכולים לקבל מהמדריכים הרוחניים שלנו. (בתקשור עצמי או בעזרת מתקשר/ת מנוסה ) איך למצא את המתקשר הנכון עבורך? דרך המלצות (של מישהו שאת סומכת עליו) ו/או דרך בדיקה של תחושת הבטן שלך, כאשר את מדברת עם מתקשר פוטנציאלי.

למעלה