מתי בדר"כ אתן מחליפות לתינוקות טיטול? לפני האוכל/ באמצע/ אחרי/ בזמן אחר? אני בדר"כ מחליפה לעמית באמצע ההנקה בין צד לצד כי בדר"כ היא נרדמת קצת ואז ההחתלה מעוררת אותה ולאחר מכן היא ממשיכה לינוק מהצד השני.
כשגיא היה ממש קטן החלפתי לו גם באמצע ההנקה. היום אני מחליפה לו ישר אחרי קקי כמובן, שהחיתול כבד (פיפי, פיפי) או סתם כי נראה לי שעבר יותר מדי זמן מההחלפה האחרונה.
פיפי, אז כשהחיתול גדוש פחות או יותר, או אם עברו הרבה שעות ולא החלפתי. ואם עשו קקי, אז מייד אחרי שעשו. אבל בשום פנים ואופן אני לא מעירה כדי להחליף חיתול. גם שמתי לב שהנאגט עושה קקי מייד אחרי שהוא יונק.
מתייחסים אליו - כאל זכר. אבל לעולם לא פונים לנאגט בלשון זכר, אלא רק בלשון נקבה, כי היא בעצם הבת הקטנה והמתוקה שלי, שהיום התהפכה מלא פעמים לראשונה מהבטן לגב. ואמא מאד גאה בה, במיוחד שמחר היא בת 4 חודשים בדיוק.
קודם אוכל, אח"כ עיכול של חצי שעה על הטרמפולינה ואח"כ החלפת חיתול. כמובן שאם יש מקרים יוצאי דופן, כמו אתמול כשהיא היתה חולה, או כשאני רואה שהחיתול "כבד". בערב לאחר האמבטיה וההאכלה האחרונה היא פשוט נרדמת עוד לפני שהחיתול מתמלא... בבוקר כמובן שאנחנו קודם כל אוכלים ואח"כ מחליפים וכך זה הלאה.
לפעמים לפני האוכל ולפעמים אחרי, תלוי כמה היא רעבה. בלילה לא מעירים להחליף, אבל היא אף פעם לא עושה קקי בלילה. כמובן שתמיד מייד אחרי קקי, בלי קשר להחלפות האחרות.