שאלה על הטוקבקים

ayala26

New member
שאלה על הטוקבקים

האם אתם עונים לכל טוקבק? אני לא מגיבה לכל טוקבק, זה נחמד שאנשים מגיבים (הבלוג שלי נקרא ע"י קרובי משפחתי..) אבל לא תמיד יש לי צורך או משהו להגיד בחזרה. האם זו "חובה מוסרית" ואנשים נעלבים אם לא מגיבים להם לתגובה שהם מפרסמים בבלוג שלך?

b love

New member
כל טוקבק- את מתכוונת..

לכל הבלוגים שמגיעים לסערה הזו? שאני מגיבה בבלוגים אחרים ולא מחזירים לי שום כלום זה די מעצבן, אני מרגישה חובה לענות לכל מי שמגיב לי, גם אם זה רק לדחוף סמיילי או להגיד תודה.. =)

ayala26

New member
התכוונתי טוקבקים בבלוג שלך

כלומר מה שענית בעצם שאת מרגישה חובה לענות לכל מי שמגיב לך. אני לא, אם אין לי מה להגיד
וגם ענית לי על החלק השני של השאלה - האם אנשים נעלבים או שזה מעצבן אותם שלא מחזירים להם תגובה.. אבל למה בעצם? זה נראה לי נורא מסורבל שמשתרשרים לרשימה שרשורים ארוכים. ראיתי בלוגים בסערת הטוקבקים וזה לא לטעמי - ובדרך כלל סוטים מהנושא של הרשימה או שנוצר ויכוח ואני מספיק מתווכת בפורומים

b love

New member
עד אתמול הייתי בסערה הזו

טובבקים איך שלא קוראים לזה, וזה מביא אנשים מעצבנים, כאלה שמשעמם להם ובא להם ללכלך..

בד''כ משתדל שכן

על מנת לתת יחס אישי לכל אחד, עד כמה שאני יכול, אבל במקביל - משתדל שלא לעשות את זה מאולץ מידי ולהגיב בכוח כשאין על מה. אני לא חושב שזו חובה מוסרית - כל אחד ואיך שהוא מחליט.

דם דם

New member
זה נורא תלוי

אני אישית נוהג להגיב לכול אחד ואחד, כי אם כבר הוא טרח לכתוב אז מן הראוי שאטרח להגיב בחזרה. חוצמזה את מרבית הקוראים שלי אני מכיר פלוס מינוס אז זה סוג של קשר חברותי ביננו קצת מעבר ל"יפה" "אהבתי" בתגובות. זה דיי תלוי כול אחד עושה מה שבראש שלו יש כאלה שלא מגיבים יש כאלה שמגיבים לכום יש חלק שמגיבים רק אם שואלים משהו או שיש משהו מעניין וכול מיני כאלה.

פגעסוס

Well-known member
פעם לא נהגתי להגיב לכולם

הגבתי רק למי שהעלה טענה מעניינת שהיתה לי תשובה אליה. היום אני מעדיף להגיב בחזרה לכל תגובה כי אנשים שמגיבים לך מרגישים יותר טוב כאשר הם רואים שיש התייחסות למה שהם כתבו.

Tomak20

New member
אני כדי לנפוח חיים בבלוג מנסה להגיב

לכל מי שכותב לי שם...

chiff4

New member
בדרך כלל כן

בניסיון באמת לא לייבש/להעליב וגם במטרה לנסות להכיר את מי שהגיב אם זה מישהו בגילי אני אגיב ככה אולי זה יפתח שיחה.

למעלה