שאלה על הירי ברוסלין

אריאל2005

New member
שאלה על הירי ברוסלין

אם אכן, כפי שבאטרפילד אמר, הנשיא לא היה המטרה אלא ברטלט - אז למה המתנקשים ביצעו את זממם מול השיירת של הנשיא??? הם יכלו להרוג את צ'ארלי באיזה מגרש חנייה!

אריאל2005

New member
טוב, אז ככה....

הסיור בבית הלבן היה מאוד מאכזב: רבע שעה של חדרים עם שטיחים יפים ופורטרטים. אבל דווקא מהסיור בקפיטול נהניתי, המדריך שלנו היה עוזר של סנאטור ניו-יורק צ'ארלי שומר. זה היה סיור מאוד יפה. חוצמזה הייתי גם במוזיאון השואה, ברוב ה Memorials, במוזיאון להיסטוריה אמריקנית (כל אלה פעם שנייה שלי), עשיתי סיור-ערב בג'ורג'טאון היפהפייה, בארכיון הלאומי, בספריית הקונגרס... היה יפה מאוד.. זו עיר ממש יפה.

אני שמחה שנהנית

גם אני מאוד אוהבת את וושינגטון. יש בה משהו שמאוד מזכיר לי את פריז בשילוב בין שדרות רחבות, בניני ממשל מרשימים ורבעים היסטורים מתוקים עם המון אופי. מצד שני, אני לא חיה שם אז מה אני יודעת.

buffgirl

New member
כי אז לא היה פרק סיום מותח,

שני פרקים מעולים בתחילת העונה השנייה, וסיפור מדהים על ג'וש עם טראומה
. וברצינות עכשיו, יכול להיות שהם רצו להבהיר מטרה מסויימת. אם הם סתם היו יורים בו באיזו סימטה אז זה היה יכול להיחשב כסתם פשע פלילי, או אם הם היו משאירים איזה מסר שזה היה בגלל שהוא יוצא עם זואי, עדיין היה לזה פחות אפקט מהירי ברוסלין, בגלל שככה הם מביעים, בצורה הכי ברורה, את דעתם על צ'רלי ועל זה שהוא יוצא עם בת הנשיא הלבנה. אולי הם רצו להראות ששום דבר טוב לא יכול לצאת ממצב כזה?

אריאל2005

New member
זה גם מה שאני חשבתי..

איזה אומץ יש ליורים... הם יכלו להתנקש בו באיזה סימטה ולברוח ובמקום זה הם ירו בו מול שיירת הנשיא...

למעלה