../images/Emo58.gif עונה 8
היה אתגר של שואו-דאונס בו המתחרים היו צריכים להעביר פריטים ממקום אחד לשני בעודם מהלכים על קורות עץ.... ריצ'ארד היה עירום ועלה לאיזור הדחיפות שם הוא חיכה לסו, כשהיא הגיעה לשם הוא אמר לה - "את רוצה קצת מזה?" ונגע בגופה... בעוד שג'ף אומר לו שכל העניין הזה מיותר ... אחרי שהאץ' הודח במועצת שבט הבאה, העניין עדיין לא נשכח מעיניה של סו והיא סבלה נפשית מהמקרה ונשבעה לתבוע את ריץ'. יום למחרת, בהתחלת אתגר חדש סו פצחה בנאום חדש ובו היא אמרה - (תרגום חופשי) "הוטרדתי מינית, הושפלתי, אני מרגישה כמו תת אנוש ואני סחוטה". והיא ביקשה לעזוב את המשחק .. כמובן שג'ף איפשר לה וליווה אותה לסירה שלקחה אותה הבייתה... אחרי שכל הצילומים הסתיימו סוזאן התראיינה לתוכנית הבוקר של CBS, שם אמרה שלא הייתה בכוונתה לתבוע את ריצ'ארד האץ' ושהיא באותו יום הייתה מאוד לבד והיא חוותה את אותו מקרה שוב ושוב והיא דימתה את התהליך כמו סרטן שמתפשט בגוף... היא גם מספרת שהיא וריצ'ארד ישבו ודיברו על המקרה, כמובן שדעותם חלוקות בנושא אבל הם קברו את העניין והם ממשיכים מכאן והלאה.. האץ מסר באותו שבוע את דבריו בנוגע למקרה, "אני תמיד חשבתי שסו היא אישה מאוד מאוד חזקה, ולמדתי משהו : שהיא אישה מאוד רגישה. ולאחר מכן ראיתי שזה אכן מאוד מאוד השפיע עליה. זה עניין מאוד רגיש"..