שאלה על הישרדות חמש

גרו11

New member
שאלה על הישרדות חמש

איזו פרשיה של הטרדה מינית הייתה בהישרדות חמש? זה נכון בכלל?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני אסביר:

בלילה טד התחכך בגנדיה והעביר את היד בשיער שלה. גנדיה הייתה בהלם וטד הסביר לה שהוא חשב שהיא אישתו (חצי מתוך שינה, כנראה) וגנדיה קיבלה את זה. בבוקר גנדיה התחרטה והחליטה שזה לא הסבר מוצדק אז היא סיפרה להלן, לג'אן ולבריאן, (שסיפר לקליי אאל"ט) שהחליטו לחקור. בריאן שאל את טד, שאמר שזה לא היה כל-כך אינטימי ושהיא לא סיפרה את מדוייק. בריאן סיפר להלן אבל היא לא האמינה. כך נוצר מצב שהבנים מאמינים לטד והבנות לגנדיה. גנדיה התעצבנה שטד מכחיש את זה והלכה לחוף אממ.. לצעוק ולהרביץ לאבנים.. אחר-כך טד עשה ישיבה של כל חברי השבט והם דיברו על זה, וגנדיה וטד אמרו שהכל בסדר אבל האמת היא שטד העמיד פנים שהיא לא קיימת. לא יודעים מה קרה שם בדיוק, כי שתי גרסאות, אבל בכלליות זה נכון.

NamelessGirl

New member
הקטע הזה שהיא צועקת-

אחד הקטעים היותר מגוחכים בתולדות הסדרה. היא פשוט פסיכית. ואני באמת לא מבינה מה הסיפור הגדול...הוא ישן! והיא ישנה צמוד אליו! זה לא לא סביר שמתוך שינה הוא יעשה מה שהוא עושה לאשתו בלילה. ברגע שזה קרה היא הייתה צריכה לתת לו איזה סטירה להעיר אותו ואז מקסימום לזוז לישון במקום שאממ...לא צמוד אליו! אבל היא התנהגה כאילו הוא אנס אותה או משהו......מילא הוא היה מחפש להטריד מישהי מינית אני מנחשת שהוא היה הולך על מישהי טיפה יותר כוסית ממנה...

רק אחדד ש..

שכל הימים שגרמו לאותה הטרדה, גאנדיה נתנה לטד את ההרגשה שהוא העוגן שלה בהרפתקה הזו ... היא מחבקת, מנשקת ובקיצר נותנת לו הרבה תשומת לב ... הם ישנו ביחד מהלילה הראשון ובאותו לילה הוא אכן נגע בה .. הקטע הכי הורס זה שהיא אחרי כמה שעות שהיא החליטה שזה לא נסלח ולא נשכח ... זה שהיא התחילה להמציא דברים, כמו שהוא נשך אותה נשיכות סקסיות (ע"פ איך שהיא תיארה את זה) והכניס את הלשון שלו לאוזן שלה.. בסופו של דבר .. באיחוד שניהם אמרו שהם יישבו את המחלוקות ביניהם וביניהם ובין בני זוגם ושהם עברו הלאה ושהכל בסדר .. עוד מקרה של הטרדה מינית היה בהישרדות 8 (אולסטאר) בין ריצ'ארד האץ' לסוזן הוק. אבל זה לפעם אחרת ...

NamelessGirl

New member
אתה מבקש ממנה רשות?:S

תספר עם כותרת של ספויילר...ומי שרוצה יכנס

Lord VoIdemort

New member
-.-

באמת נראה לך שאני אבקש ממנה רשות? שאלתי אם מישהו כאן יכול לספר מה קרה לכאלה שלא ראו *אהמ אהמ* :p

NamelessGirl

New member
אההההה

חחח אוקיי אז לא הבנתי מה כתבת...באמת נראה לי לא הגיוני חחח

../images/Emo58.gif עונה 8

היה אתגר של שואו-דאונס בו המתחרים היו צריכים להעביר פריטים ממקום אחד לשני בעודם מהלכים על קורות עץ.... ריצ'ארד היה עירום ועלה לאיזור הדחיפות שם הוא חיכה לסו, כשהיא הגיעה לשם הוא אמר לה - "את רוצה קצת מזה?" ונגע בגופה... בעוד שג'ף אומר לו שכל העניין הזה מיותר ... אחרי שהאץ' הודח במועצת שבט הבאה, העניין עדיין לא נשכח מעיניה של סו והיא סבלה נפשית מהמקרה ונשבעה לתבוע את ריץ'. יום למחרת, בהתחלת אתגר חדש סו פצחה בנאום חדש ובו היא אמרה - (תרגום חופשי) "הוטרדתי מינית, הושפלתי, אני מרגישה כמו תת אנוש ואני סחוטה". והיא ביקשה לעזוב את המשחק .. כמובן שג'ף איפשר לה וליווה אותה לסירה שלקחה אותה הבייתה... אחרי שכל הצילומים הסתיימו סוזאן התראיינה לתוכנית הבוקר של CBS, שם אמרה שלא הייתה בכוונתה לתבוע את ריצ'ארד האץ' ושהיא באותו יום הייתה מאוד לבד והיא חוותה את אותו מקרה שוב ושוב והיא דימתה את התהליך כמו סרטן שמתפשט בגוף... היא גם מספרת שהיא וריצ'ארד ישבו ודיברו על המקרה, כמובן שדעותם חלוקות בנושא אבל הם קברו את העניין והם ממשיכים מכאן והלאה.. האץ מסר באותו שבוע את דבריו בנוגע למקרה, "אני תמיד חשבתי שסו היא אישה מאוד מאוד חזקה, ולמדתי משהו : שהיא אישה מאוד רגישה. ולאחר מכן ראיתי שזה אכן מאוד מאוד השפיע עליה. זה עניין מאוד רגיש"..

והתמונה

חשבתי גם לצרף את התמונה הלא מצונזרת של התקרית עצמה אבל בסוף התפשרתי על זו של הנאום שלה... אחרי הכל .. אנחנו פורום שמכיל הרבה נוער

Volldemort

New member
אגב ../images/Emo58.gif

בריוניון, למרות שהם הודחו זה אחר זה, הם לא ישבו אחד ליד השני אלא X הפריד ביניהם (X הוא מתמודד שעף רביעי באולסטארז, אני לא אומר את שמו כי זה יהיה ספוילר נוסף)

למעלה