שאלה על הכל

tomasken

New member
שאלה על הכל

אני ועוד 8.. חבר'ה שלי (גם בנים וגם בנות) רוצים ליסוע לאיה נאפה ממש לפני הגיוס סביבות תחלית אמצע יולי עכשיו יש לי כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי בבקשה... קראתי את שאר השאלות והתשובות(מהימים האחרונים) ואני רוצה פחות או יותר לסכם כמה דברים שלא לגמרי הבנתי עד הסוף 1 כמה כסף לבזבוזים כדאי להביא... נניח שאנחנו רוצים לעשות הכל.. ממש הכל יענו לשכור טרקטורונים.. ללכת לכל ליום למסיבות ולפאבים.. בריכה. ים, ספורט מים, בנג'י! אנחנו רוצים לעשות דיל של 7 ימים אז כמה כסף כדאי להביא לשם? 2 עוד שאלה זה כמה זמן לפני כדאי לסגור על דיל? להתחיל לחפש עכשיו או באמת לחכותלשבוע שבועיים לפני התאריך ואז להתחיל לחפש דילים 3. אם מה להצטייד מהארץ? הבנתי שמאוד חשוב לעשות ביטוח חו"ל כי יכול לקרות שם דברים לא נחמדים... ואם כדאי להביא אוכל מהבית.. או לקנות למשל שתייה בדיוטי פרי? או לקנות שם? 4 לטרקטורונים... חשוב ניסיון קודם או לא ממש משנה.. נותנים לשכור טקטורון בכל מקרה או שיש בעיות אם אין לי רישיון לטרקטורון (יש לכולנו רישיון לאוטו) כדאי להוסיף עו קצת כסף לביטוח על טרקטורון או לא? 5 והכי חשוב לפחות בשבילי... כשניסע לשם עוד לא יהיה לי 18... מה לעשות? יתנו לי להיכנס לכל המועדונים וכל זה? או להביא איזה דרכון של חבר או משו כזה (בדרכונים יש תמונה ישנה אז אי אפשר להגיד שזה לא אתה) כדאי לי להביא דרכון מזוייף או שלא יעשו לי בעיות עם הגיל שלי? אני מאוד יעריך אם מישהו יענה לי תודה רבה

אח שלי שמומעע...

עם אתה רוצה להנות מהכול....מהכול...שזה כולל פינוקים כל יום מקדונאלדס...הפלגה ...טרקטורונים...פארק מים..מועדונים...בקיצור כמו מלך אתה צריך משהו כמו 7 7 וחצי אלף...כולל מלון... תיסגור תדיל ככה שבוע שבועיים לפני...תעשה ביוח חו"ל מה איכפת לך אחי...שיהיה על כל מקרה אחי...אממ אוכל מהבית אפשר להביא עם בא לכם לבשל בחדר שלכם..והצעה שלי אחי תיצתידו באוכל מהארץ כי זה כל כף כיף לבשל אחי ביחד עם כל החברה.. ץיקנו בדיוטי פרי שתיהה אנחנו נסענו גם ככה חילקנו כל אחד שם 30$ וקניניו שתיה שהרה אותנו...לא חשבו ניסיון קודם הטרקטורונים שם כמעט כולם הם אוטומט אתה לומד לנסוע עליהם 3 דקות..עם יש לך ראשיון לאוטו זה סבבה ישכירו לך אחי...עם אתה פוחד על החברים שלך או על עצמך אז תוסיף שם כסף לביטוח על הטרקטורון..לא נורא עם לא היהי לך 18..אנחנו כל יום יצאנו ובחיים לא ביקשהו מאיתנו תעודה מזהה או משהו אין לךמה לדאוג בקשר לזה...וגבר אני לא מבין למה אתהם לחוצים סעו בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר למה אתם נוסעים עכשיו כל כלך מוקדם למרות שישי שם מה לעשות עכשיו...

gilad86

New member
כנס

1. אני הסתדרתי שם עם 2500-2700 שקל אבל השכרתי קטנוע ולא טרקטורון ולא עשיתי את הפארק מים ואופנוע ים והכסף הספיק לי להכל ובכמויות, אם אתה רוצה לחיות לארג' ולא לפחד תביא 3500 אפילו 4000 שקל בזבוזים 2.דיל תסגור בערך שבוע לפני הטיסה, תמיד תחפש דילים של הרגע האחרון כי הם יותר זולים, בכל מקרה אל תשלם יותר מ400$ וגם זה בהגזמה 3. מהארץ תביא חטיפים-במבות ופיצוחים וכל מיני שימורים ומנות חמות אם אתה בעייתי באוכל או שומר כשרות ותביאו גם יין לקידוש וחלה שתייה אתה יכול לקנות שם בסופר מרקטים לנו עלה אפטר שוק 100 שקל ושנאפס קטן 16 שקל אבל תעשה את השיקולים שלך אחי, כמעט כל מי שטס איתנו קנה ים שתייה מהארץ 4. אני השכרתי קטנוע אז אני לא יכול להגיד לך אבל זה לא נראה לי קשה מדי, לא יעשו לך בעיה בהשכרה אם תראה להם רשיון, בכל מקרה אל תשאיר אצלהם את הדרכון שלך. 5. לא יעשו בעיות עם הגיל לא מבקשים תעודות

tomasken

New member
חייבים ביולי

אנחנו לא יכולים ליסוע יותר מאוחר.. אולי אפילו יותר מוקדם.. אנחנו מתחילים להתגייס ב23 ביולי... או אפילו ב17 אם אחת מאיתנו לא תצליח לדחות ת'גיוס... ובקשר לגילאים.. אתם בטוחים? גם כשקונים שתייה וכל זה.. כי אני מאוד פוחד לבוא ובסוף בגלל הגיל אני לא יוכל להיכנס

gilad86

New member
אל תדאג

תתחיל לחפש דיל לקראת סוף יוני, אל תדאג אני הייתי ביולי והיה בן זונה וים אנשים היו. והיינו בכל המקומות ושתינו ולא עשו לנו בעיות אפילו פעם אחת אין לך מה לפחד תטוס ותעשה חיים

THC MaN

New member
2700 שקל זה כולל טיסה ומלון והכל?

אם כן אז 3000 שקל יסדרו אותי אה?

למעלה