שאלה על הכנת כנאפה

שאלה על הכנת כנאפה

אני רוצה להכין כנאפה (לראשונה) ולקחת לעבודה. את הכנאפה צריך להכין במחבת ולהכין חם.
עד כמה זה רלוונטי ויהיה טעים אם אני מכין ערב קודם ולוקח לעבודה? מה שאומר שהיא לא תוגש חמה?
כמו כן, אם זה רלוונטי, אפשר לנתק אותה מהמחבת ולקחת אותה בכלי?
 

bali

New member
מנהל
לדעתי כנאפה לא חמה או חמימה לא טעימה כל כך

הגבינה שבפנים מתקשה כשהכנאפה מתקררת, ואז המרקם לא כל כך כייפי.
מה שכן, אפילו חימום קצר במיקרוגל יכול להחיות אותה, אז אם יש מיקרוגל בעבודה שלך, זה כבר יותר טוב.

וכן, אפשר להעביר את הכנאפה לכלי אחר ולהפריד אותה מהמחבת כשהיא קצת מתקררת ומתייצבת.
 
למעלה