הקוסמת הורודה2
New member
שאלה על הכנת מרק ללא אבקה
איך לגרום למרק להיות בעל טעם מורגש ( כי בלי אבקה יש לזה נטייה להיות תפל).
מה אתם מציעים? אילו סוגי תבלינים אולי שווה להוסיף?
וכשמחממים מרק על אש נמוכה צריך לסגור את המכסה לגמרי או לעשות מכסה חצי סגור חצי פתוח?
ואל תגידו לי תיבוליות יש בהם Eיים.
ועוד שאלה כמה מלח שמים במרק?
שמתי כפית אחת ומרגיש לי שחסר מלח ( אחרי שהוא בושל כשעה על אש)
ניסיתי להכין מרק גריסים.
כמה מלח אתם שמים במרקים אם הם נעשים ללא אבקת מרק?
תודה מראש~!
איך לגרום למרק להיות בעל טעם מורגש ( כי בלי אבקה יש לזה נטייה להיות תפל).
מה אתם מציעים? אילו סוגי תבלינים אולי שווה להוסיף?
וכשמחממים מרק על אש נמוכה צריך לסגור את המכסה לגמרי או לעשות מכסה חצי סגור חצי פתוח?
ואל תגידו לי תיבוליות יש בהם Eיים.
ועוד שאלה כמה מלח שמים במרק?
שמתי כפית אחת ומרגיש לי שחסר מלח ( אחרי שהוא בושל כשעה על אש)
ניסיתי להכין מרק גריסים.
כמה מלח אתם שמים במרקים אם הם נעשים ללא אבקת מרק?
תודה מראש~!