הולמאי ילד הפרחים10
New member
שאלה על הכנת נתח סינטה בתנור לפסח...(ועוד)
שלום! ראשית כל - האם נתח של 2.5ק"ג יספיק ל-10 סועדים שהם לא אכלנים גדולים ובנוסף לסינטה יהיה עוד מנת עוד , ראשונות , מרק וכ'ו... שנית: האם בשביל לקבל נתח במשקל 2.5ק"ג במידה עשייה מדיום-מדיום פלוס , צלייה של 45 דקות בטמפרטורה של 250 מעלות ולאחר מכן עוד 45 דקות ב-150 מעלות תספקנה? (לפי מה שאני הבנתי: כל 1/2ק"ג בשר דורש 18-20 דקות לקבלת מידה צלייה מדיום וקצת). האם להזמין מראש את הבשר ? (אני מניח שכן...) ואם כן - כמה זמן מראש מומלץ? תודה רבה!
שלום! ראשית כל - האם נתח של 2.5ק"ג יספיק ל-10 סועדים שהם לא אכלנים גדולים ובנוסף לסינטה יהיה עוד מנת עוד , ראשונות , מרק וכ'ו... שנית: האם בשביל לקבל נתח במשקל 2.5ק"ג במידה עשייה מדיום-מדיום פלוס , צלייה של 45 דקות בטמפרטורה של 250 מעלות ולאחר מכן עוד 45 דקות ב-150 מעלות תספקנה? (לפי מה שאני הבנתי: כל 1/2ק"ג בשר דורש 18-20 דקות לקבלת מידה צלייה מדיום וקצת). האם להזמין מראש את הבשר ? (אני מניח שכן...) ואם כן - כמה זמן מראש מומלץ? תודה רבה!