שאלה על הכרויות ממזרח אירופה

שאלה על הכרויות ממזרח אירופה

שלום לכולם,

במסגרת עבודתי כאיש מכירות בינלאומי בחברת הייטק מצליחה, אני נתקל ביופי הנשי של ההצ'כיות, פולניות, בלגיות ורוסיות. ככלל, היופי המזרח אירופאי, נורדי/סקנדינבי (בלונד, עיינים בהירות, ועור לבן חיוור) מאוד מושך אותי.

אני בן 27, מרוויח טוב מאוד, נאה ויש הטוענים גם שנון, בעל לב טוב חם ואוהב, הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר אתר הכרויות טוב ואמין עם המון נשים רציניות לקשר רציני מהאיזורים האלה (אני פחד משרלטנים)?

תודה רבה ושבת שלום,
עומרי

Optimistic Girl

New member
מצטרפת לשאלה

איפה אוכל למצוא לי בריטי,
שיפתח לי את הדלת של המכונית שלו,
ויביא לי וורדים לדייט ?

יש לא מעט גברים כאלו בארץ

בהתעלם מהמילה "בריטי".

יצא לי להכיר כאלו שמביאים ורדים בתדירות גבוהה לבת הזוג שלהם גם אחרי מעל שנתיים של קשר.
ובנוסף שלא מפספסים אף פעם את הדלת של המכונית כאשר בת הזוג צריכה להכנס.

אז לא רק באנגליה

Optimistic Girl

New member
כן אה

אבל מה?! לחכות שנתיים עד שיביא לי וורדים? לאא

יש גם עולים מבריטניה, חייבת לקפוץ יום אחד לתל אביב לחפש אותם...

EdisonGirl

New member
היא התכוונה- גם אחרי שנתיים של קשר

כלומר, מתמידים בעניין הורדים ולא מפסיקים אחרי שאת כבר "שלהם".

faland

New member
נו אבל היא רוצה בריטי

אז כמובן שכדאי לה לחפש באנגליה

אם היא סתם רוצה מישהו ג'נטלמן, אז כניראה תוכל למצוא בכל מקום

yatusha

New member
אתה שואל איך מוכרים לך כזו?

עומרי,

הפניה שלך קצת מוזרה. בישראל לא חסרות נשים ממוצא אירופאי עם הלוק הנורדי שאתה כל כך מחבב ולא מעט מהן רווקות ומחפשות. היתרון הגדול של 'מקומית' היא שלא אתה/ היא תצטרכו לעבור משבר הגירה, לא תכנסו ליחסי תלות ו/או פרוצדורות לא פשוטות מול הרשויות.
אתה גם תדע שהבחורה איתך בשבילך ולא בגלל קושי כלכלי או נסיון לברוח מארץ המוצא שלה.

אתה איש מכירות בינלאומי? אתה יודע מילה או שתיים באנגלית ונוסע לחו"ל? בפעם הבאה שתראה בחורה נאה תיגש ותציג את עצמך ואם השיחה תזרום, תחליפו פרטים ובכמה מאות דולרים אחרי תקופה תוכלו לגבש קשר בלי לערב צד שלישי שעלול להיות מפוקפק.

{אגב, אין עם של נשים מסוג X,Y או Z - אתה כבר אמור לדעת שאופי זה אינדוודואלי ולא סטראוטיפ}

לא הולך לי איתן...

תמיד הם מעדיפות איזה חבר רוסי,
למרות שיש לי כמה חברים ישראלים צברים שתפסו רוסיות יפהפיות ואיכותיות.

איך עושים את זה?!

למעלה