שאלה על הכרטיסיות

שאלה על הכרטיסיות

אני לומד עכשיו בקורס של קידום תיכון וכמובן הם לא נתנו לי כרטיסיות...אני אחד שהכרטיסיות זה הדבר היחידי שעוזר לקלוט. אבל, יש לי כרטיסיות של אנקורי משנת 2000. ועכשיו לשאלתי? האם דברים השתנו בשנתיים האלה? שמתי לב שיש מילים נוספות במילון של קידום החדש...אני יכול להתספק עדיין רק בכרטיסיות מלפני שנתיים? יש הבדלים בין מילון קידום 2002 לכרטיסיות אנקורי 2000? יש טעם לקנות ב100 שקל כרטיסיות חדשות?

אני לא יודע למה לא נתנו לך...

נראה לי שכבר דיברנו על זה בעבר אני ממש לא יודע למה לא נתנו לך! זה סתם קמצנות או מחסור בכרטיסיות. זה לא שהם שינו את שיטת הלימוד -אני מכיר אנשים שהתחילו עכשיו ללמוד בקידום (בעזריאלי) וקיבלו כרטיסיות! לפי דעתי אתה צריך לארגן כמה חברה מהקורס שלך וללחוץ עליהם בעניין. בלי קשר - לא תמצא לעולם שני מילוני מילים לפסיכומטרי שיש בהם בדיוק אותם מילים.אבל למרות זאת 90% מהמילים יש בכל המילונים. ממליץ לך ללמוד מהכרטיסיות של אנקורי ואחרי שאתה מסיים או אפילו תוך כדי תעבור על המילון של קידום לראות אם יש שם מילים שאתה לא מכיר. בסה"כ יש אינסוף מילים ואל תתאמץ לנסות ללמוד את כולם. אל תקנה עוד כרטיסיות אם כבר יש לך - חבל על הכסף. שיהיה בהצלחה

פבפ

New member
בקידום תיכון לא נותנים

פשוט מאוד בגלל ששילמנו פחות כסף ...... ככה ענו לי בפורום של קידום כששאלתי למה לא קיבלנו כרטיסיות לי אין בכלל כרטיסיות אם זה מנחם.....

uv1234

New member
לא נכון בכלל!

אני הייתי בקידום תיכון בקיץ הקודם, וקיבלנו את ספר הלימוד, ספר שיעורי-בית, ספר קורס, עשינו כ-6 מבחני סימולציה מלאים במהלך הקורס, קיבלנו בסוף הקורס עוד 4 מבחני סימולציה (אלה שמקבלים ביחד עם הספר אם אתה קונה אותו בחנות), וגם את חבילת הכרטיסיות "מובי-דיק", כל זה בקצת פחות מ-1000 ש"ח...

זה לא סותר

זה שלפני שנה חילקו זה ממש לא סותר, כנראה במהלך השנה האחרונה החליטו בקידום לא לחלק יותר כרטיסיות לנבחנים דרך הבי"ס.

למעלה