קצת יותר מידע לגבי בית מס' 604 :
לא התארחתי שם מעולם, אבל כתושב אילת אני יכול לספר לך קצת על המקום והמרחקים: [1] מדובר בבניין שיכון ישן (נבנה בסביבות מלחמת ששת הימים אם אינני טועה), שנמצא בשכונה שרוב בתיה ישנים וזולים. גרים בשכונה הזאת די הרבה ערבים ופועלים זרים, אבל אני לא חושב שזה צריך להפריע. לי אישית זה לא נראה אזור מפחיד גם באמצע הלילה, ועברתי שם לא מעט פעמים באמצע הלילה. [2] מהתחנה המרכזית לשם זה בסביבות 5-10 דקות ברגל (תלוי באיזה קצב), בעליה. מחוף הים זה בערך 15-20 דקות, עליה רצינית. אבל לא חייבים לעלות מחוף הים ברגל, וגם לא לשפוך כסף על מוניות: יש כל 30 דקות עגולות בדיוק, מ-7 בבוקר עד 8 בערב, את קו 1 של אגד שמגיע מחוף הים דרך מרכז העיר ממש ממש בדיוק צמוד לבית הזה, במהירות שהיא כמעט כמו מהירות של מונית, ממש דקות בודדות. הדרך למטה מ-604 לחוף היא קצת אחרת: בהליכה זו ירידה, והאופציה של אוטובוס בדרך למטה היא הרבה פחות אטרקטיבית: היא כוללת סיבוב בכמה שכונות, ורק אחרי 30-40 דקות מגיעים לחוף. לכן, בעליה כדאי מאוד לנסוע באוטובוס, זה זמן של מונית בהרבה פחות כסף, אבל בירידה לחוף עדיף לרדת ברגל או במונית. [3] יתרון עצום: במרחק חצי דקה הליכה (כן כן, חצי דקה, לא יותר) יש מקום שאפשר לקנות בו אוכל במחירים נורמליים, ולא במחירים יקרים של קיוסק. בשעות משוגעות עדיין לא צריכים קיוסקים: יש במרחק 3-4 דקות הליכה, ברחוב אילות, את "סופר אילות" שפתוח 24 שעות ביממה ומוכר מוצרי מזון במחירים נורמליים.