שאלה על הלקים של שאנל

mikey mouse1

New member
שאלה על הלקים של שאנל../images/Emo20.gif

היי, רציתי לדעת האם יש לשאנל לקים שווים מבחינת צבעים ואיכות למי שניסתה? וחוץ מזה-היכן ניתן לרכוש את הלקים שלהם,וכמה הם עולים???

הלקים של שאנל מאוד נחמדים

אבל את אותם צבעים תוכלי למצוא בחברות מקבילות במחיר זול. בארץ בקבוק לק של שאנל נע בין 120-150 ש"ח . בעיניי עם כל הכבוד לשאנל , המחיר מופקע.

tokit

New member
המממ.

לדעתי יש להם גוונים מטריפים, אבל האיכות ככה ככה. הם נראים מדהים על הצפרניים, אבל מתקלפים די מהר. עבור המחיר שהם עולים - לא כדאי. אם יש גוון שסופר אוהבים - כדאי לקנות. אם לא - עדיף לוותר. איפה ניתן לרכוש? בפארמים ובמשביר או בכל מקום בו מוכרים איפור של שאנל.

Harlot

New member
בעיה להשיג בארץ

כלומר, אפשר להשיג בפארמים, אבל המבחר לרוב בנאלי ואף פעם אין שם את הקולקציות המעודכנות. יש גם צבעים שאף פעם לא מגיעים לארץ כי כנראה מישהו חשב שזה לא ימכר טוב בישראל.

tokit

New member
יכול להיות שהמישהו הזה צדק

בודדות הנשים שישלמו 120-150 ש"ח ללק, גם אם הוא של שאנל.

Harlot

New member
אבל יש שאנל בארץ

רק מעט מאד צבעים, וכל הצבעים הם בתחום הבנאלי (חומים, ורודים אדומים). למה שמישהו ישלם על זה 120-150 ש"ח, כשבאמת יש אלטרנטיבות אחרות זולות יותר? גוונים קצת יותר מיוחדים - כמו ג'ייד למשל, לא מביאים לארץ. אני חושבת שאם כבר לקנות שאנל ולשלם הון תועפות אז עדיף שהתמורה תהיה קצת יותר מעניינת מבחינה צבעונית, ולא כזו שאפשר להשיג בכל מקום אחר. עם או בלי קשר לכל האמור - אני גם לא רואה את עצמי קונה צבעים "מעניינים" של שאנל. מבחינתי מותגים כמו OPI ו NUBAR, אם ללכת על היי אנד, עושים את העבודה הרבה יותר טוב.

tokit

New member
היבואן רואה את זה קצת אחרת

הוא חושב שקהל היעד שלו הוא נשים מבוגרות יחסית, מבוססות. אותן הנשים לא ילבשו לקים בגוון ג'ייד, אלא דווקא את הגוונים ה"משעממים" - אדום, ורוד, חום. בחורה טרנדית בת 22 קצת פחות מעניינת את היבואן. וספציפית לגבי הגוון ג'ייד - זה גוון שהתפוצה שלו היתה סופר מצומצמת. ליד הבית שלי יש בוטיק של שאנל, ואפילו אליו הוא לא הגיע. כך שדווקא במקרה של הגוון הספציפי הזה אי אפשר להאשים את היבואן. זו פשוט החלטה של שאנל על תפוצה סופר מצומצמת.

Harlot

New member
אני מתארת לעצמי ששיקולי היבואן שונים משלי

ועדיין תוהה האם יש באמת נשים שקונות שאנל בארץ, ואם כן - למה לעזאזל?! (OK, אז שם המותג עושה משהו לכמה נשים, אבל כשזה רק שם - בלי שום כיסוי, עם איכות מפוקפקת - אני באמת מתקשה להבין)

tokit

New member
למה? כי זה מספק אותן רגעית, זה למה

ואם יש להן את הכסף - אז הן לא ממש חושבות פעמיים. ולמה דווקא שאנל? כי הן חושבות שכל מה שמכיל את הלוגו של שאנל - יהלום הוא. רוב הנשים לא גולשות בפורום הזה ולא מודעות לעובדה שיש לקים יותר איכותיים וזולים.

Marble Arch

New member
לא לא,

תתייחסו לזה כאילו זה לא מפתיע שהיא כותבת פה- ככה היא תרגיש בבית!

tokit

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

האמת? קיבלתי את המייל הזה מטרנסדיזיין ונורא נורא רציתי לשאול WTF? ברגע שנכנסתי ראיתי את בשורת האיוב של תולי והחלטתי לצרף את דעתי בנושא.

RUTHIE1

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומית ../images/Emo2.gif

כיף לקרוא אותך בפרדס יקירה!

tokit

New member
../images/Emo24.gif

רק לשם הפרוטוקול - מעולם לא הפסקתי לכתוב בפרדס.

RUTHIE1

New member
מה כ'פת לך לקבל ../images/Emo24.gif ?

עדיין אני אומרת: כיף לקרוא אותך כאן.

חֵן

New member
איזה כיף לקרוא אותך כאן ../images/Emo24.gif

אמנם אני עוקבת אחריך בבלוג, אבל נחמד לראות אותך גם כתוקית

למעלה