שאלה על המבחן בקורס ברמנים

שאלה על המבחן בקורס ברמנים

אני כרגע בקורס ברמנים וכמו שאני ראיתי , למדתי, שמעתי , וקראתי ישנם מלא סוגי משקאות ורציתי לדעת , לקראת המבחן העיוני שקרב ובא מה חשוב בעיקר ללמוד ולדעת על המשקאות? כי למשל לזכור את כל התכנים זה כמעט ובלתי אפשרי....!

Wolfindale

New member
מה כלכך בלתי אפשרי?

אתה לא צריך לזכור מי הקים כל מזקקה ובאיזה שנה ומה מספר הקלוריות בכל בירה... זה לא כל כך קשה. תקרא את כל החומר ויהיה בסדר...

קראתי...אני מבין את רוב החומר

אבל עדיין אני צריך לדעת כיוון ... מה הדברים העיקרים שיכולים לשאול? ואיך בעיקר בנוי המבחן התאורתי והמעשי?

Wolfindale

New member
הכל תלוי במקום שבו אתה עושה את הקורס...

תגיד איפה ואנשים שעשו שם את הקורס יוכלו לעזור.

תגיע למבחן כשאתה מוכן לכל המשקאות

ואתה יודע לדבר על האלכוהול שיש לך בבר ובכללי.. ישאלו אותך שאלות על החומר הנלמד ותייצר שיחה. אתה צריך לדעת מה אתה מגיש ללקוחות..

levf

New member
אחד שעשה את המבחן לפני שבועיים

קודם כל שיהיה המון בהצלחה!!! ככה סתם שתדע היינו קבוצה של 9 אנשים וכולם עברו את עיוני בלי בעיה המבחן לא קל אבל אם למדת דברים בסיסיים אז לא תהיה לך שום בעיה לעבור אותו , אם תזכור ניואנסים מסויימים לגבי טמפ' והגדרות לא תהיה לך בעיה להוציא ציון מעל 90. בעיקרון מספיק לדעת 4 מותגים מכל סוג ורמות שלהם אז שיהיה המון בהצלחה זה לא בשמיים

Symbolic

New member
אם אפשרי לעשות תואר בהנדסת חומרים

אז גם אפשרי לעבור קורס ברמנים

levf

New member
אהה?!

אפשרי גם לעבור קורס ברמנים וגם להתחיל השנה הנדסת חומרים בבן גוריון....השאלה האם אפשרי לעבוד וללמוד הנדסת חומרים

Lone Rider

New member
איזה לחץ, אתה לא עולה לטיסת סולו על F16...

אני בטוח שאם תשאל את המדריכים על המבחן תקבל מושג כללי על אופי השאלות ורמת הבקיאות שתצטרך להפגין בחומר הנלמד בקורס.

לפני כל מבחן צריך להיות לחץ

שאחריו מתפרצת הרגשה טובה במידה ואתה עובר, זה חלק מהחיים ולמזלנו כל אדם שונה מאדם. ואני מצטער על זה שאני נשמע לחוץ אבל בכל זאת אני רוצה להבין יותר את מה שעומד לבוא זה הכל... ולשאלה האחרונה, במידה ולא עברתי...מה אז? הלך כל הקורס לאיבוד?

DANGEROUS GIRL

New member
מבחן חוזר..../images/Emo13.gif

יש גם במעשי וגם בעיוני..והם לא קשורים אחד לשני...

למעלה