שאלה על המרת PAYPAL למזומן

Eg MAN

New member
שאלה על המרת PAYPAL למזומן

שלום לכולם! אני די חדש בכל העניין והבנתי שיש בעיה להרבה ישראלים להמיר את הכסף בחשבון הPAYPAL שלהם למזומן, וכל אחד ממציא שיטות משלו בין אם ה דרך בנאדם שלישי תמורת עמלות, או בין אם זה להפקיד לכל מיני חברות הימורים שאפשר למשוך מהן לבנק ישראלי. בכל מקרה רציתי לדעת איך האנשים כאן מושכים את הכספים שלהם מחשבון הPAYPAL למזומן, ובאילו עמלות זה כרוך? תודה מראש על העזרה.

oיוון

New member
טוב חסר טעם הוויכוח

תמשיך להפקיד כסף אמיתי ואחר כך לשחק בו בצורה ויראוטלית.

לגבי חוקיות העברה בין אנשים

בדקתי את זה מול רואה החשבון שלי וזה חוקי כל עוד שני הצדדים מדווחים

Nunatak

New member
חברות הימורים?

וואלה? פעם ראשונה שאני שומע על זה. מישהו יודע עוד? הדרכים הן בעיקר: חשבון בנק אמריקאי חשבון בנק ישראלי בסניף בארה"ב חשבון etrade העברת כספים למישהו שנותן לך את הכסף במזומן תמורת עמלה

Eg MAN

New member
או קיי

אני שמעתי על חברת הימורי שש-בש שאפשר להפקיד בה בPAYPAL ולמשוך לבנק, אבל זה קצת מסריח למרות שהבנתי שזה עובד כאמור אני חדש אז לא ניסיתי כלום בעצמי. הבנתי שעם ETRADE התחילו בעיות לאחורנה. ומהן העמלות המקובלות שאנשים לוקחים על זה שדרכם זה יעבור? והאם אני לא יכול לעשות REVERSAL אחרי שנתתם למישהו כסף והוא שלח לי מזומן ( לא שאני מתכנן רק רוצה להבין איך כל העניין של PAYPAL עובד, בכלל אם מישהו יסביר לי על עניין הריוורסל זה יעזור לי, מתי אפשר לעשות? ואיך? )

חברת הימורים

שמעתי על זה גם-כן, לא ממליץ להשתמש בזה אלא כמוצא אחרון. לגבי reversal, שאלה טובה...ובעייתית מצד ה"מתווך"

tokit

New member
מאוד לא ממליצה על העברת כספים למישהו

שיתן לך את הכסף במזומן. עשיתי את זה עבור מישהו, פעמיים הלך יופי ובפעם השלישית PayPal עלו עלינו. זה קרה לפני חודש והחשבון שלי עדיין מוגבל ואני בכלל לא יודעת אם יפתחו לי אותו מחדש. החשבון של הישראלי נחסם לתמיד ואין לו עכשיו שום אפשרות להשתמש בכסף שנותר לו בחשבון. בנוסף - PP לקחו ממני את הסכום שהוא העביר אליי ועכשיו אני צריכה לקוות שהוא יחזיר לי את המזומנים שהוא קיבל ממני. ועוד לא הזכרתי את כאב הראש ואת כל המסמכים שהייתי צריכה להעביר אליהם ואת כל הטלפונים. בקיצור, מאוד מאוד לא מומלץ.

tokit

New member
זה אסור

זו בעצם "הלבנת כספים" וזה אסור. לא יודעת איפה זה כתוב, אבל לא מציעה לך להתווכח איתם. זה הנסיון שלי והוא טרי, כואב ואמיתי. לא מציעה לנסות אותם..

oיוון

New member
הפכתם את PAYPAL לקגב

זה מותר וחוקי. הלבנת כספים זה הפיכת הון שחור להון כשר, מה זה קשור? לתבוע את PAYPAL!!

tokit

New member
זה אסור. נקודה.

בין אם זה מוצא חן בעינייך ובין אם לא - זה אסור. וכדי שתביני למה זה אסור - אין להם שום דרך לדעת מאיפה הגיע ההון ולאן הוא הולך. הם רק רואים העברות חריגות של כספים, בלי כלום בתמורה. מבחינתם - זה יכול להיות תשלום שהתקבל עבור סמים והועבר מחשבון לחשבון במטרה להפוך אותו למזומן. את מוזמנת לתבוע אותם..

oיוון

New member
אם כך אז למה חנויות כן יכולות לקבל כסף??

גם הן לא קיבלו מידע מאיפה הגיע הכסף... מדוע paypal צריכים להתנהג כמשטרה? חוץ מזה, זה לא מסביר למה הם כן מסימים להפקיד אצלם כספים.. גם פה הם לא יודעים מאיפה הכסף הגיע.. האם לקבל כסף יותר קל מלתת אותו בחזרה??

tokit

New member
כי PayPal הם לא חנות

הם בנק, וחלים עליהם חוקים שקיימים על כל בנק. והיות וכל בנק חייב להילחם בהלבנת הון, כך הדבר גם לגביהם. הם לא מתנהגים כמשטרה. גם אם לחשבון הבנק שלך ייכנסו פתאום סכומי כסף לא הגיוניים, יש סיכוי טוב שישאלו אותך מהיכן מגיע הכסף. דבר ראשון, את לא מפקידה אצלהם כספים. את מפקידה כספים בחשבון שלך, ורק לך יש גישה לכסף הזה ולא להם. דבר שני - הם כן יודעים מאיפה הכסף מגיע, כי הוא מגיע מעסקאות איביי או כתשלום עבור שירותים. כשהם מבחינים בהעברות חריגות בחשבון, אז הם מתחילים לבדוק. בעצם - זה גם לטובתך. כי אם מישהו יפרוץ לך לחשבון ויעביר את כל הכסף מהחשבון שלך לחשבון שלו, יש סיכוי טוב מאוד שהם ייראו את זה בתור העברה חריגה ויחקרו אותה. כנראה שלא ממש הבנת את הרעיון שעומד מאחורי PayPal. בכל מקרה, אלו הם חוקי העסק. לפייפאל אין הסכם עם הבנקים בישראל. Take it or leave it. יש כל כך הרבה אי-צדק בעולם, אני ממש לא מבינה למה דווקא אליהם נטפלת (ואני מדברת בתור "נפגעת PayPal").

tokit

New member
זה מה שהיה כתוב במייל שהם שלחו לי

אבל ברור לי שהם לא בנק לכל דבר.

oיוון

New member
לא נכון!!

זכותי לקבל את הכסף שלי!! אם ת'כלס הייתי מחליטה ללכת עד הסוף אין לי ספק שהייתי מנצחת במשפט. נמצא שם כסף שלי!! כן כן שלי!! שהם לא משחררים לי אותו!! זה שהם פוחדים שהכסף הגיע מסמים או מהטליבאן שיחקרו אבל שישחררו את הכסף!! זה כמו שתלווי לי כסף ואני לא אחזיר לך אותו כי אני חוששת שאת רוצה לקנות בכסף הזה רימונים לאל-קאידה. גנבים!! ממליצה להשתמש ב- Moneybookers.com!!

למעלה