שאלה על הנדל

englishfan

New member
שאלה על הנדל

מישהו יודע למה הטריוסונטות של הנדל אופ. 2 כל כך קשות להשגה בדיסקים ולמה כל כך מעט הקליטו אותן??? כנ"ל הטריו סונטות אופ. 5. וזה בניגוד לסונטות סולו אופ. 1 לקונצ´רטי אופ. 3 ו6 והקונצ´רטי לאורגן אופ. 4 ו 7.. מעניין לדעת למה היצירות האלה כל כך "נחבאות אל הכלים..."

lvbbb

New member
יש כמה הקלטות , תבדוק....

באתר של קרוטשט ,אני מצאתי כמה דיסקים,פשוט תכתוב בחלונית החיפוש של קרוטשט את המספרים הקטלוגיים שאני רושם לך למטה ,כל פעם מספר אחר (פשוט תעתיק ותדביק) RK2101 0021732BC CRD3377 CRD3375 CCS14298 CHAN0620 VC7590592 CRD3376 אני גם מציע לך לבקר באתר המרכזי של הנדל ברשת.קיימת שם דף Reviews עם המלצות לדיסקים

englishfan

New member
תודה רבה.....

אבל עדיין נשאלת השאלה למה אופ. 2 ואופ. 5 נדירות ביחס לסונטות סולו. בחנויות בארץ קל מאוד למצוא את הסונטות סולו ואת הקונצ´רטי לאורגן והקונצ´רטי גרוסו, אבל לא את אופ. 2 ו 5. סתם מעניין אותי מה הסיבה....

lvbbb

New member
שום סיבה מיוחדת , פשוט חיכו לתורם..

עד שלהקת L´Ecole d´Orphee היקליטה אותם בסוף שנות ה-70 ותחילת שנות ה-80 בכלים אוטנטיים דווקא ( היקדימו אפילו את קונצנטוס מוסיקוס של הרנונקור שהיקליטו כמעט הכל). ההקלטות של L´Ecole d´Orphee היו הקלטות במסגרת הקלטות כל הסונאטות של הנדל (6 דיסקים), ורק בשנת 85 אקדמיית סן-מרטין היקליטה אותן פעם שנייה ( בכלים מודרניים ,דרך אגב הביצועים שלהם נחותות מהקלטות L´Ecole d´Orphee )

למעלה